BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Lotterivägen 21

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 3.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD DRÖMTVÅA MED BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Varmt välkomna att förälskas i denna drömbostad på eftertraktade Lotterivägen! Läget är perfekt på lugn återvändsgata i hjärtat av mysiga Hägerstensåsen med endast ett stenkast från butiker, restauranger och caféer. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med en generös takhöjd om ca 2,65m bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett hem med balkong i västerläge där solens strålar kan avnjutas från förmiddag till kväll. Balkongen har mycket vacker utsikt över föreningens lummiga innergård. Ytterst välplanerad med genomgående generösa rum och gott om förvaringsutrymmen. 

Bostaden har omsorgsfullt renoverats med ett modernt kök med gott om både förvaring och arbetsytor. I köket finns även plats för matgrupp. Vardagsrummet är generöst i storlek och här finns den vackra fiskbensparketten bevarad. Från vardagsrummet nås även bostadens soliga balkong. Sovrummet är alldeles lagom stort och här finns plats för dubbelsäng. Väggarna är målade i en behaglig grön kulör och invid sovrummet finns en stor klädkammare. Badrummet är lyxigt renoverat med klinkers på golvet och kaklade väggar. Här finns golvvärme, takdusch med glasväggar, spegelskåp och handfat med kommod. Hallen har flertalet inbyggda garderober samt säkerhetsdörr. Till lägenheten hör även ett stort och bra förråd lättillgängligt i källarplan.

Brf Lotterivägen 19-37 är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi som äger marken (ej tomträtt) och har två hyresrätter kvar (dold tillgång). Belåningsgraden är nu låga 2 406 kr/kvm (beräknat på endast bostadsrättsyta). Föreningen har de större renoveringarna bakom sig som stambyte, balkonger och tak. Föreningen har parkeringsplatser och ett flertal lokaler som hyrs. Innergården är välskött och mycket vacker med lummiga träd och blomster, här finns även sittplatser, lekplats och grillplats. I fastighetens källare finns hobbyrum, cykel- och barnvagnsförråd samt två stycken tvättstugor.

Här bor ni mitt i idylliska Hägerstensåsen som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast några få minuters promenad till tunnelbanan. På promenadavstånd finns även grönområden kring Vinterviken med klippbad vid Örnsberg, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Tre stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Hägerstensåsen
- Balkong i bästa västerläge
- Sol från lunchtid fram tills kvällen
- Ostört läge med utsikt mot lummig grönska
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm
- Snyggt ljust kök med plats för matgrupp
- Vackert renoverat badrum med takdusch
- Generös takhöjd om ca 2,65 meter
- Gott om förvaringsutrymmen och rymlig klädkammare
- Stort och bra förråd lättillgängligt i källarplan
- Stabil förening som äger marken och har 2 hyresrätter kvar
- Låg belåningsgrad om ca 2 406 kr/kvm
- Ett stenkast från Hägerstensåsens centrum och kort promenad till tunnelbana