BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kebnekaisevägen 4

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • 2.810.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna väldisponerade tvåa i charmiga Traneberg, ett trivsamt boende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Välplanerad lägenhet med ett mycket funktionellt sovrum, rymligt kök och badrum samt vardagsrum.
Generöst tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för såväl soffgrupp som matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med en härlig morgon- och förmiddagssol. Vidare finns ett fräscht kök i modern tappning. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl & frys samt gasspis och ugn med fläkt. 
Fräscht helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod samt tvättmaskin. Sovrummet ligger enskilt med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Vidare finns även en hall med plats för avhängning i generös utformning.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som härliga fönsternischer, högt i tak och charmiga fönsterbrädor i marmor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta i området där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Nipfjället 2,4 är en välskött förening med 12 lägenheter. Mycket välplanerad ekonomi och en fastighet i gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, planerade parkeringsplatser samt förråd till alla lägenheter. Framöver kommer föreningen att utökas med fler lägenheter.

- Underbar balkong i trevligt läge med förmiddagssol
- Välplanerad förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Fräscht kök och fina ytskikt
- Stambytt badrum

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.