BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Kristallvägen 18

  • 1 rum och kök
  • 44 kvm
  • 1.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus gavellägenhet med underbar balkong i soligt läge! Möjlig 2:a! Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Kök med fönster i två väderstreck, här finns plats för matbord för 4-6 personer. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i garderober samt i rymlig klädkammare. Vardagsrummet är stort och möjlighet finns att dela av rummet för att få till ett separat sovrum. Se förslag på några möjliga alternativ av planlösningen. Innan nedtagning av vägg eller annat större ingrepp vänligen se till att föreningen givit sitt godkännande. Ibland kan också bygglov krävas.
Från vardagsrummet nås lägenhetens mysiga balkong som på sommarhalvåret bjuder på härliga soltimmar. Badrummet stambyttes 2011 och har klinker på golvet och kaklade väggar. Utrustningen består av badkar, handfat och wc. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Akvamarinen 3 är en omtyckt förening med många stora renoveringar gjorda, bl.a stambyte. I föreningen finns ett antal hyresrätter kvar och det här är en av dem som det nu blivit dags att upplåta. Upplåtelsen kommer resultera i ett tillskott till föreningens ekonomi. 

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Buss 161 ligger också bara några minuter bort, vilken går både mot Älvsjö/Bagarmossen och Telefonplan/Gröndal. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. 
Stora Coop är 5-10 min bort vid Västberga handelsplats, där finns också Systembolaget, Jysk och Rusta.

Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen och ett nyanlagt utegym finns i närheten.

Området är i ett expansivt skede och bl.a planeras flera bostäder att byggas, bl.a längs Kristallvägen/Diamantbacken. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/