BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs brunnsgata 17, 6 tr

  • 1 rum och kök
  • 31.5 kvm
  • 3.225.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en otroligt ljus och yteffektiv 1,5:a belägen högt upp i huset. Lägenheten är belägen mitt på Södermalm med grönskande och lugna Fatbursparken utanför porten. Trots det lugna och ostörda läget så bor ni ett stenkast både från populära Mariatorget samt Medborgarplatsen. Dessutom når ni pendeltåget några minuter bort! Ni bor i en mycket solid förening med bra ekonomi. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaring bakom skjutdörrar till garderober samt en stor klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg och mycket mer. Vidare in i lägenheten finner ni stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Ni bor dessutom med fri utsikt och långt till nästa huskropp. Vardagsrummet och köket har en delvis öppen planlösning som skapar ett socialt samspel mellan rummen. I vardagsrummet finns gott om plats för större soffgrupp, skrivbord samt övrigt möblemang. Här finns även en sovalkov där ni enkelt får undan dubbelsängen. Köket är smakfullt och har gott om förvaring bakom vita köksluckor samt generöst med arbetsyta. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys och diskmaskin från 2022, ugn, spis och fläkt. Badrummet är rymligt och utrustat med dusch, toppmatad tvättmaskin, handdukstork, handfat och wc. 

Detta är sammantaget en otroligt välplanerad lägenhet som passar såväl paret som singeln. Du bor med ett optimalt läge på Södermalm och i en mycket stabil förening.

Missa inte denna visning!