BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västerhaninge

Ringvägen 128

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 1.700.000 kr / Såld
  • 1142
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din drömbostad på Ringvägen 128 i charmiga Västerhaninge! Med sin bekväma närhet till både pendeltåget och Västerhaninge centrum, är detta det perfekta boendet för dig som vill ha allt inom räckhåll.

Med sina generösa 77 kvadratmeter erbjuder denna 3 Rok-lägenhet en harmonisk balans mellan komfort och funktionalitet. Ljusa och rymliga ytor välkomnar dig från det ögonblick du kliver in genom dörren. Lägenheten strålar av modern elegans och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Med gavelläget har du också fördelen att kunna omvandla denna pärla till en 4:a och ytterligare utöka ditt boendeutrymme. ( se alternativ planlösning)

Det rejäla sovrummet erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning efter en lång dag, med gott om plats för en stor säng och förvaring. Dessutom kommer den praktiska närheten till Västerhaninge centrum att göra din vardag enkel och bekväm, med shopping, restauranger och andra bekvämligheter bara några steg bort.

Ett välutrustade köket med full maskinpark och generösa arbetsytor. Här kan du kan utforska din passion för matlagning och bjuda in vänner och familj till gemensamma middagar. Med gott om plats för ett matbord för 4-6 personer blir detta kök hjärtat i ditt hem.

Slutligen, med det bekväma avståndet till pendeltåget är denna lägenhet perfekt för pendlare som vill ha en smidig och stressfri resa till och från arbetet varje dag.

Sammanfattningsvis erbjuder Ringvägen 128 en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en av Västerhaninges mest eftertraktade områden. Missa inte chansen att uppleva den ultimata livsstilen i denna underbara lägenhet. Välkommen på visning!