BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Erik Segersälls väg 18

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 5.775.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VINDSETAGE - BALKONG I SYDVÄSTLÄGE - BRASKAMIN - CA 5 METER TAKHÖJD - ASPUDDEN 

Varmt välkomna att förundras av detta magiska hem beläget ett stenkast från Aspuddens centrum. En vindsetagelägenhet där varje kvadratmeter är genomtänkt och påkostad till det yttersta. Här är ett hem som verkligen har allt! Braskamin, balkong i sydvästläge med eftermiddag/kvällssol, vacker smidestrappa med matchande räcken, ca 5 meter i takhöjd, fransk balkong med kvällssol, golvvärme i hela lägenheten med olika zoner som kan justeras efter önskemål, stora takfönster med fjärrstyrda mörkläggningspersienner och inte nog med det så är fastigheten nyproducerad 2017 med bekvämligheter som hiss. 

Väl inne i lägenheten möts ni av ett stilfullt kök med kyl/frys från SMEG och bänkskiva i marmor. Invid köket finns plats för stort middagsbord. Från köket finns en svart smidestrappa som tar dig till loftet, här finns gott om plats för dubbelsäng och loungedel/kontorsdel med vy över bostaden och utsikt över himmel och grönska via de stora takfönstren. I sovloftet finns även fransk balkong med kvällssol och en stor inbyggd garderob. Takhöjden och rymden i bostaden är otrolig och vyn från loftet är något alldeles extra. 

Vidare kan solens strålar avnjutas i stort sett hela dagen från bostadens balkong. Balkongen är i högt fritt läge med vy över takåsar, grönska och belägen i eftertraktat sydvästläge. Vidare i bostaden nås vardagsrummet som är stort och socialt och rymmer hela kompisgänget och familjen mot den mysiga braskaminen. Bostadens badrum är även det påkostat och här finns dusch med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare och förvaring. I hallen finns en stor kattvind med platsbyggd förvaring. På entréplan finns nyttjanderätt till ytterligare ett förråd. Ett cykelrum finns lättillgängligt utomhus mot gatan.

Här kan ni njuta av en fantastisk livsstil med direkt närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Gör morgonen extra speciell med nybakat bröd från Bonne Femme, som är beläget på samma gata. Runt hörnet finns även en mängd trevliga restauranger och barer som Bar Libertin, Fabelbar och Vår Pizza för att nämna några. Dessutom finns enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer, såsom butiker, t-banestation och busslinjer, allt inom kort gångavstånd. Härlig natur finns vid Vinterviken med dess vackra promenadstråk och klippbad vid Mälaren. Här finns även gratis paddel- och tennisbanor samt utegym.

Kom och upplev det bästa av stadsboende i Aspudden! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna drömbostad!

- Vindsetage med ca 5m i takhöjd
- Total golvyta om 74 kvm (62 kvm + 12kvm)
- Balkong i sydvästläge med bästa solläge
- Vacker smidestrappa med matchande räcke
- Stort loft med inbyggd garderob
- Fransk balkong med kvällssol
- Takfönster med inbyggda mörkläggningspersienner
- Braskamin för mysiga kvällar
- Stort badrum med påkostad inredning
- Justerbar golvvärme i hela bostaden
- Gott om förvaring och externt förråd i källaren
- Nyproducerad fastighet från 2017
- Förening som äger marken
- Juridisk person kan godkännas