BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta - Farsta strand

Filipstadsbacken 26, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • 2.225.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Filipstadsbacken 26! Här bor du i en optimalt planerad lägenhet på fjärde våningen i välvårdat hus med trevlig utsikt mot innergården och omgivningen. Stor inglasad balkong med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel samt bra yta för den sociala matplatsen och middagsgästerna. Stilrent kök med ljusa skåpluckor, bra förvaring, diskmaskin, kyl/frys, spis, fläkt och matplats för 4-6 personer invid fönster med härlig utsikt. Helkaklat badrum i ljusa kulörer, här finns wc, dusch, handdukstork, handfat med kommod och spegel. Stort och rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Ett hem att längta hem till!

- Välplanerad med genomgående ljus
- Stilrena kulörer och fina ytskikt
- Helkaklat badrum
- Stort vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp
- Härlig inglasad balkong med sol från förmiddag till sen kväll!
- Bo med närhet till bra kommunikationer och naturen

Lägenhetens läge är perfekt då du har ett av söderorts största centrum bara 15 minuters promenad bort eller en busstur som stannar utanför porten. Behöver du ta dig in mot centrala Stockholm kommunalt har du både T-banan, bussar och pendeltåget på gångavstånd. Till pendeltåget tar det ca 3 minuter att gå, med tåget tar det ca 15 minuter att ta sig till Centralen. Flertalet restauranger finns i området bl.a. hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun och Tsuyo Sushi & Poke.

Här bor du även med närhet till naturen och de två badvänliga sjöarna Magelungen och Drevviken. Flertalet skolor och förskolor på promenadavstånd. Närmsta förskolan finns i huset!