BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Erik Segersälls väg 11

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.640.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Belägen i hjärtat av Aspudden
- Ett stenkast från tunnelbana
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Modernt kök med vackra detaljer
- Platsbyggd sovloft för 140 säng (Säljaren kan ta bort den om så önskas)
- Genomgående vackra ytskikt och golv
- Bevarade originaldetaljer
- Både klädkammare och inbyggd garderob
- Rymligt vindsförråd en trappa upp från lägenheten
- Förening som äger marken och har 1 hyresrätt kvar
- Föreningen amorterade 2 300 000 kr 2023

Varmt välkomna att förälskas i denna ljusa och välplanerade etta belägen i hjärtat av idylliska Aspudden. Här bor du på eftertraktad adress endast ett stenkast från Aspuddens T-bana, mysiga caféer, populära restauranger och butiker. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som låter dagsljuset flöda in fritt. Vacker utsikt över grönska och takåsar samt en generös takhöjd om ca 2,7 meter.

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Köket har gott om förvaring och invid köket finns plats för matgrupp. Allrummet är rymligt och här finns gott om plats för fullt möblemang. Den generösa takhöjden har möjliggjort för den praktiska loftsängen som rymmer en 140-säng (Säljaren kan ta bort loftsängen om så önskas). Badrummet är helkaklat med dusch. Hallen har gott om förvaring med både klädkammare och inbyggd garderob. En trappa upp från lägenheten finns även ett rymligt vindsförråd.

Här bor du i en stabil förening som äger marken. Föreningen har 1 hyresrätt kvar som kommer kunna säljas i framtiden och under 2023 amorterade föreningen 2 300 000 kr på sina lån. Dessutom har föreningen tre lokaler som ger mycket goda intäkter. I källarplan finns gemensam tvättstuga och på gården finns sittplatser och grillmöjlighet under sommartid.

Här bor du i hjärtat av Aspuddens charmiga kvarter med tunnelbanan runt hörnet och områdets stora utbud av restauranger, butiker, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Vinterviken med vackra promenadstråk längs med Mälaren. Här finns även klippbad, populära bastun med panoramavy utmed vattnet STHLM Sauna, gratis paddelbanor och utegym.