BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Stjärnhovsvägen 15

  • 6 rum och kök
  • 102 kvm
  • 7.325.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket välplanerat och fint hus med friköpt tomt, belägen centralt i vackra Örby. 2 våningar med rejäla utrymmen och gott om förvaringsmöjligheter. Totalyta om 202 kvm. Garage i huset och bra parkeringsmöjligheter utomhus. Entréplanet består av kök med rejäl matplatsdel, vidare in har man ett stort vardagsrum i vinkel, perfekt för extra och stor matplatsdel eller om man vill så kan man dela av för att få ett extra sovrum. Vardagsrummet är ljust och fint och har fönster i två väderstreck. Här når man också ut till den härliga uteplatsen i västerläge, sol under större delen av dagen fram tills kvällen. Både inne i vardagsrummet och även utomhus vid uteplatsen har man öppna spisar att elda i. Entréplanet inrymmer även 3 bra sovrum, stort badrum och en rymlig hall med bra avhägningsmöjligheter. Äldre stil men väldigt bra grund, där man med renovering kan skapa sitt eget drömboende!

En trappa ned kommer man till källarvåningen. Här har man ett stort garage, rymligt sovrum, matkällare, separat WC, pannrum och ett stort förrådsrum. Hela källarplanet erbjuder mycket bra ytor som man kan använda och göra om efter tycke och smak. Stora möjligheter!

Belägen i lugna och barnvänliga Örby med ca 10 minuters promenadavstånd till Älvsjö Centrum med pendeltåg, affärer och flera bussar. Från huset är det endast ett stenkast till både Örby centrum och Örby skola (F-6). Även flera bra förskolor på kort promenadavstånd. Flera bussar (161, 163 och 165) passerar på Gamla Huddingevägen ca 150 meter från huset.

Välkommen på visning!