BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Bordsvägen 21

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Bordsvägen 21!

Här finner du en optimalt planerad 2:a med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva, med närhet till det mesta!
Från balkongen sträcker sig utsikten över föreningens vackra tallar och mysiga innergård. Utöver varsamt renoverade ytskikt och otroligt ljusinsläpp genomgående i bostaden, erbjuder den även ett renoverat kök och gott om förvaringsmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. Det stilrena köket är renoverat med påkostade materialval och utrustat med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för att slipa på dina kulinariska egenskaper.
Vardagsrummet är ljust och rymligt, med tillgång till den soliga balkongen som vetter mot söder. På golven ligger en vitlaserad enstavsparkett och väggarna är målade i naturnära kulörer. Badrummet är stambytt och inrett i neutrala färger.

Förutom den fantastiska lägenheten är den belägen i en stor och mycket stabil förening. Här finns bland annat både övernattningslägenhet (50 kr/dygn), gym och flertalet tvättstugor. Enligt årsredovisningen för 2022 finns det cirka 3 miljoner kronor i föreningens kassa, och det finns fortfarande 17 hyresrätter kvar vilket innebär ett stort dolt kapital. Föreningen amorterar i rask takt, och nyligen har de även börjat inkludera fiber i de redan låga avgifterna. Ett tryggt och stabilt boende! I området finns flertalet populära restauranger, butiker och caféer. På senare tid har nya guldkorn dykt upp, inklusive den omtyckta italienska pizzerian och gelaterian Morelliamo, Gamla Enskede Matbod och BAK. I Gubbängen finns stora grönområden och parker att njuta av, och ca 3 minuter från lägenheten når du tunnelbanan som tar dig snabbt till Stockholms stadspuls. Missa inte denna visning!

Högt läge med grönskande utsikt
Belägen mot föreningens lugna gård
Stilrent renoverat kök
Mycket stabil förening
Balkong i söderläge
Tillgång till gym och övernattningslägenhet