BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Upplandsgatan 17 B

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt nya hem i Vasastans mest eftertraktade område, där charm möter modern bekvämlighet. Denna underbara etta ligger en trappa upp i en vacker sekelskiftesbyggnad med en imponerande takhöjd på ca 3 meter och utsikt över en fridfull innergård som ger dig lugn och ro mitt i stadens puls.

Detta hem har en unik karaktär med gott ljusinsläpp och en välplanerad layout som skapar en hemtrevlig atmosfär. Här finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling.

Beläget på en av Vasastans bästa adresser, har du allt du behöver inom räckhåll. Tegnerlunden ligger bl.a. precis utanför dörren. Dessutom finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker bara en kort promenad bort. 

Du kommer att bli en del av en välskött förening som erbjuder trygghet och gemenskap. Här finns också tillgång till bekvämligheter såsom tvättstuga och cykelförvaring.

Denna pärla är perfekt för dig som söker det bästa av stadslivets bekvämligheter kombinerat med lugnet i en hemtrevlig miljö. Välkommen till din nya oas mitt i Vasastans hjärta!