BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö- Älvsjöbadet

Lillhagsvägen 32, 2 tr!

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

**Renoverad - Uthyrningsdel - Dubbla badrum - Bubbelbadkar/Bastu - Möjlig 5 rum och kök - Hörnlägenhet - Insynsfri** Varmt välkommen till denna fantastiska bostad med en uthyrningsdel, dubbla badrum och en balkong! Bostaden är omgiven av grönska och ligger nära det populära Älvsjöbadet, vilket gör den perfekt för barnfamiljer. Ett hem att längta till!

Brf Älvsjöbadet 1 är en äkta bostadsrättsförening med 49 bostadslägenheter och två lokaler. Föreningen förvaltar tillsammans med andra grannföreningar en samfällighet för att främja smart och trygg grannsamverkan. På Liggmilans samfällighet finns möjlighet att boka bastu och festlokal bland annat (se länk nedan).

Och läget! I Hagsätra bor man i en välkomnande och lummig del av staden som erbjuder allt från service och skolor till fritidsaktiviteter. Oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda finns det här. Området är omgivet av skog och kuperad terräng. I närheten finns fina promenadstråk och sjön Magelungen för en naturnära känsla. På bara 5-10 minuters promenadavstånd finns Älvsjö C (pendeltåg), Hagsätra C och Örby med dagis, skolor, restauranger och all tänkbar service. Dessutom kan du från Hagsätra ta tunnelbanan in till city på cirka 24 minuter.

Varmt välkommen till Lillhagsvägen 32, 2tr!
- Uthyrningsdel med egen ingång som går att hyra ut.
- Renoverat stort badrum med jacuzzi och bastu.
- Dubbla badrum.
- Hörnlägenhet med uthyrningsdel sällan ute.
- Utmärkt planlösning med möjlighet att göra om den till en 5 rum och kök (se alternativ planritning).
- Insynsfritt från alla väderstreck.
- Klädkammare finns i anslutning till hallen.
- Föreningen har ett förmånligt elavtal.
- Genomgående vitlaserat parkettgolv av ek.
- Vindsförråd tillkommer bostaden.
- Vacker innergård att nyttja.
- Föreningen förvaltar en samfällighet där man kan hyra parkeringsplatser/garage och boka bastu och festlokal mm. (se länk, https://www.liggmilan.se/) Finns även nedan
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel-/barnvagnsförråd och bastu mm.
- Fantastiska naturområden såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina fina motionsspår. Här finns även många lekparker och 4-H-gården i Bandängen, nära Högdalens centrum, där det finns utegym.
- Rikt utbud av service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns gott om förvaringsutrymmen genom garderob och plats för kapphylla. Golvet består av klinker som övergår i parkettgolv, och väggarna är målade.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt mot grönska
Vackert och stort vardagsrum med vackra fönsterpartier som ger rikligt med ljus och en härlig utsikt, utan insyn. Rummet har utmärkt möblerbarhet och gott om plats för soffgrupp, matbord och annan möblering. Perfekt för umgänge med familj och vänner med öppenhet till köket. Parkettgolv av ek och målade väggar.

Kök – Renoverat, stort, praktiskt och funktionellt
Ett stilfullt renoverat kök i halvöppen planlösning till vardagsrummet och hallen. Köket har gott om förvaring bakom vita köksluckor och köksskåp samt praktiska arbetsytor med vitt kakel ovanför bänkytan. Köksutrustningen inkluderar kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, spisfläkt, ugn och induktionshäll. Matplats för 4-8 personer med utsikt över grönska. Härifrån når du också balkongen där du kan njuta av frisk luft och avkoppling. Golvet består av stora vita klinkerplattor och väggarna är vitmålade. Belysning finns genom spotlights och taklampa.

Sovrum 1 – Barnrum med gott om ljus
Sovrummet, som ligger intill köket, har stora fönster som släpper in mycket ljus på kvällen. Luftigt och möblerbart med plats för enkelsäng, arbetsplats och garderober. Laminatgolv i valnötsfärg och vitmålade väggar. Belysning via taklampa.

Sovrum 2 – Ljust, lugnt och insynsfritt
Sovrummet intill vardagsrummet har plats för dubbelsäng, arbetsplats och gott om förvaring. Morgonsvalt rum med fint ljus på förmiddagen. Laminatgolv i valnötsfärg och vitmålade väggar. Belysning via taklampa.

Sovrum 3/Uthyrningsdel – Stort, med burspråk och insynsfritt
Sovrummet ligger i uthyrningsdelen. Ett perfekt rum med burspråk som får plats med dubbelsäng, sängbord samt garderober. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från ett burspråk med

Solig balkong – Stor och insynsfri
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan inne och ute. På balkongen, som får sol på förmiddagen, finns plats för en loungedel eller utemöbler såsom bord och stolar. Det är det perfekta stället att luta sig tillbaka och njuta av det vackra vädret.

Uthyrningsdelen
Om ni inte behöver ett tredje rum och vill möta dagens behov av flexibilitet och kostnadsmedvetenhet kan ni hyra ut denna del av bostaden för att öka er ekonomiska stabilitet. Tänk dig att ha en extra inkomstkälla som hjälper dig täcka hyreskostnader, amorteringar eller andra utgifter.
Uthyrningsdelen har egen ingång från trapphuset och består av en liten entréhall, ett duschrum och ett stort sovrum. Det finns en robust och ljudisolerande dörr (med lås) som separerar denna del från vardagsrummet i den andra delen av lägenheten.