BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Skanstull

Götgatan 124, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 4.170.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

OBS! Ingång via Ringvägen 121 

Äntligen saluförs denna välplanerade tvårummare i eftertraktad förening. På tredje våningen med slående utsikt återfinns denna bostad som ligger insynsskyddat. Under sommarhalvåret avnjuter ni er lunch eller varför inte middag på den inglasade balkongen som ligger i fritt läge. Slå dig ned och njut! Här finns även möjlighet att sätta sin egen prägel. 

Den väl genomtänkta planlösningen gör att bostaden passar perfekt för singeln eller paret. Lägenheten har en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, ett funktionellt kök med matplats intill, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, walk in closet i anslutning till hallen som ger stora förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med dusch och ett stort sovrum med arbetsplats.

Här bor du i ett centralt läge med direkt närhet till shopping i Ringen, caféer och restauranger vid Nytorget, T-bana och busskommunikationer vid Skanstull och grönområden längs Årstaviken. En av Södermalms bästa föreningar med en stängd innergård med flertalet grillplatser. God ekonomi och garage i huset. Denna bostad måste upplevas på plats!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med plats för både skor och ytterkläder. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger parkett. Här finns även en walk in closet för ytterligare förvaringsmöjligheter. 

Kök:
Väl tilltaget kök med goda arbetsytor samt förvaring i både över- och underskåp med tidlöst vitt kakel. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl/frys, skafferi, förvaringsskåp, vita luckor, bänkskiva i trä och rostfritt stål. Väggarna är målade i en ljus kulör och nedan ligger linoleumgolv. God matplats för upp till 6 personer vid behov. 

Badrum:
Helkaklat badrum som är utrustat med dusch, WC, handfat, spegelskåp. Väggarna är kaklade och på golvet ligger det klinker.

Sovrum:
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng och garderob för er som önskar extra förvaring. Väggarna är målade i en ljus kulör. Här finns även yta för arbetsplats för den som studerar eller arbetar hemifrån. 

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti. Här finns det plats för en större soffgrupp, matbord och tv-möbel. Väggarna är målande i en ljus kulör och på golvet ligger det parkettgolv av ek. Härifrån når du den stora balkongen som är inglasad. Ingen insyn.