BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal - Bromma - Mariehäll

Alpvägen 18

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
  • 1744
Värdera din bostad

Beskrivning

- Terass om 49kvm!  - Insynsskyddat läge  - Radhuskänsla - Nära Sundbyberg  

Välkommen till denna välplanerade och genomgående fina 2-rumslägenhet om 56 kvadratmeter, belägen på Alpvägen 18. Lägenheten erbjuder en fantastisk terass på hela 49 kvadratmeter, insynsskyddad och med en oemotståndlig radhuskänsla, vilket skapar det bästa av både inomhus- och utomhusliv.

Lägenheten präglas av en ljus och öppen planlösning, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Genomgående fint skick i hela lägenheten skapar en trivsam atmosfär. Det generösa vardagsrummet med fönster i 2-väderstreck, är ljust och inbjudande, perfekt för både avkoppling och umgänge. Det moderna välutrustade köket med nya vitvaror och gott om förvaringsutrymme, öppnar upp för möjligheter till kreativ matlagning.

En av lägenhetens mest imponerande drag är den privata terrassen på hela 49 kvadratmeter. Med insynsskyddande växtlighet och möblerbar yta blir detta den ultimata platsen för sommarkvällar, grillmiddagar och avkoppling. Terrassen ger en känsla av eget utomhusutrymme och förstärker den bekväma radhuskänslan. Terassen är belägen i sutteräng, vilket ger en fin och lugnande utsikt över Sundbybergs takåsar.

Det luftiga sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningarna. Det moderna och stilrena badrummet har kakel och klinker samt både dusch och praktisk tvättmöjlighet.

Denna lägenhet på Alpvägen 18 är en pärla som kombinerar det bästa av stadsboende med privat utomhusliv. Med attraktiva detaljer som golvvärme och stilrena ytskikt, samt närhet till service, skolor och kommunikationer, är detta en unik möjlighet. Missa inte chansen att uppleva en unik radhuskänsla mitt i staden! Välkommen på visning.