BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 48, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 5.950.000 kr / Såld
  • 1259
Värdera din bostad

Beskrivning

I ostört läge ligger denna verkligen smakfulla och perfekt planerade 3:a med dubbla balkonger. Bostaden har genomgående planlösning och underbara fönsterpartier som skapar härligt ljusinsläpp och luftig atmosfär. Härtill finns två rymliga balkonger ena med sjökontakt och soligt söderläge, den andra mot lugn och lummig innergård.
Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och härliga fönsterpartier, 2 rymliga sovrum mot lugn innergård. Bostaden är i toppskick med stort tilltalande kök med påkostade materialval och nya vitvaror, nymålade väggar med sobra färgval och vackert vitlaserat parkettgolv. Allt stilfullt utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. På Vingårdsgatan  har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service samt flera förskolor, skolor och populära parker. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. Nu har även den efterlängtade restaurangen 3Sixty öppnat i kajen som erbjuder underbar panoramautsikt över Stockholm. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!