BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö

Granitvägen 22A

  • 5 rum och kök
  • 106 kvm
  • 2.695.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans att förvärva en stor 5:a med underbar uteplats och unikt stor trädgård. Bo som i radhus. Lägenheten är placerad i gavel med fönster i tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Grönskande utsikt mot innergård och skogsparti. Flexibel planlösning med tre sovrum idag men väldigt lätt att ändra till hela fyra eller fem sovrum om man önskar det (se alternativa planlösningar). Perfekt billigt boende för den stora familjen. 

Hallen är rymlig och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och bra förvaring i många stora garderober.

Badrummet är stambytt och otroligt fräscht med klinkergolv och helkaklade väggar. Toalettdelen är separat med wc, handfat och spegelskåp.  Badrummet har ett stort hörnbadkar och tvättmaskin ingår. Det finns också en fräsch separat gästwc

Köket är uppfräschat med fina utbytta skåpluckor. Fullstor kyl och frys från Miele samt elpis med ugn. Kolfilterfläkt finns. Diskbänk i rostfritt stål. Bra matplats vid ett stort fönster.

Bredvid köket har man ett mycket stort matrum/allrum. Perfekt för härliga middagar med familj och vänner. Här har man också utgång till en fantastisk uteplats med stor trädgård. Eftersom man är helt själv på gaveln av huset så blir detta boende som att bo i radhus där barnen kan springa rakt ut i grönskan utan problem.

Lägenhetens vardagsrum är mycket rymligt och ljust med stora fönsterpartier. Behöver man fler sovrum så kan man lätt anlägga upp till två stycken här och då kan man använda matrummet som fullgott vardagsrum istället.

Lägenheten har idag tre bra sovrum med gott om plats för nödvändigt möblemang och stora fönster med härlig utsikt.