BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tideliusgatan 71, 5tr

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 8.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fyra rum och kök med inglasad balkong i söderläge, belägen i skuldfri Brf med garage

Välkomna till denna ljusa och välplanerade lägenhet om 4 rum och kök belägen på våning 5 av 5 på lugna och barnvänliga Tideliusgatan 71. Lägenheten är genomgående väl omhändertagen med gott om bevarade originaldetaljer. Inglasad balkong med öppningsbara fönster från golv till tak i söderläge och med sol stora delar av dagen, gör tillsammans med generösa fönsterpartier detta till en mycket ljus lägenhet. Här finns även stora möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel på lägenheten vilket gör den till en oslipad diamant värd att upplevas på plats.

Planlösningen är mycket väldisponerad med tre rymliga sovrum, badrum och separat gäst-wc, rymligt kök, luftigt vardagsrum med sociala ytor, stor hall samt gott om förvaringsmöjligheter.

Skuldfri förening med garage och välskötta hus.

Läget är nästintill oslagbart med mindre än 5 minuters promenad till Skanstull, och samtidigt väldigt nära grönområden och vatten. Utöver den lugna och barnvänliga gården är det nära till Rosenlundsparken och några minuter bort på andra sidan Ringvägen finns Eriksdalslundens vackra koloniträdgårdar och badmöjligheter i Årstaviken. Mycket goda kommunikationer med bland annat buss 3 och 4 ett par minuter från porten, samt tunnelbana och pendeltåg på behagligt promenadavstånd.

- Äkta och skuldfri förening
- Balkong i söderläge med stora skjutbara fönsterpartier från golv till tak
- Helkaklat badrum med golvvärme samt gäst-wc
- Garage i föreningen
- Suverän planlösning med rymliga rum och sociala ytor
- Gott om bevarade originaldetaljer från byggnadsåret
- Bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och klädkammare samt i förråd
- Barnvänligt område