BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen / Telefonplan

Tellusborgsvägen 96, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • 5.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

FANTASTISK BOSTAD I VACKRA PIANOFABRIKEN MED BALKONG I VÄSTERLÄGE!

- Ett boende utöver det vanliga
- Områdets vackraste fastighet, gamla Pianofabriken
- Kök i toppskick med full maskinel utrustning
- Modernt och stilrent badrum med alla tänkbara bekvämligheter
- Fantastisk balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Det bästa av två världar, sekelskifteskänsla i charmig fabrikslokal från 1917 och funktionaliteten av nyproduktion
- Stort extrarum som med enkelhet nyttjas som klädkammare och/eller arbetsrum
- Generöst och mysigt sovrum mot gård
- Öppen och social planlösning som bjuder in till middagar samt umgänge med familj och vänner
- Stabil förening som äger marken samt har låg belåningsgrad
- Utmärkta kommunikationer med endast tre minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation som sedan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter

Varmt välkomna till denna oerhört välplanerade 2,5:a attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen/Telefonplan. Här bor ni i vackra Brf Pianofabriken som erbjuder det bästa av två världar, sekelskifteskänsla i charmig fabrikslokal från 1917 och funktionaliteten av nyproduktion. Bostaden utmärker sig med sitt fria läge högt upp på vån 3 av 4, ett härligt ljusinsläpp genom flera stora fönsterpartier i väst som låter ljuset flöda in fritt, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt en fantastisk balkong i västerläge som erbjuder eftermiddags och kvällssol från ca 13:00 till 18:00. Vidare erbjuds ett fräscht kök i vinkel med plats för stort matbord, ett sovrum i generös storlek med plats för ytterligare förvaring, ett stort extrarum som med enkelhet nyttjas som klädkammare och/eller arbetsrum samt ett helkaklat badrum med goda arbetsytor och generös förvaring.

I bostaden finns alla tänkbara moderna bekvämligheter som diskmaskin, hiss i fastigheten, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. HSB Brf Pianofabriken är en stabil och trygg förening som har ordnad ekonomi och äger marken(=ej tomträtt) samt har en låg belåningsgrad om endast ca 7565 kr per/kvm enl senaste årsredovisning. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd om ca 5 kvm.

Här i Midsommarkransen/Telefonplan bor ni i charmiga kvarter som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, kvalitativa restauranger och trevliga butiker. Kommunikationerna är utmärkta med endast tre minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation samt sju minuters promenad till Midsommarkransens tunnelbanestation som sedan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 13 minuter.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!