BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Stora Essingen

Stenshällsvägen 13

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
  • 1211
Värdera din bostad

Beskrivning

 Välkomna att trivas i denna ljusa tvårumslägenhet med hörnläge, vardagsrum & kök har öppen planlösning och längs med lägenheten löper den tilltalande & väl tilltagna balkongen. Genom hela lägenheten flyter nyslipade/lackade trägolv som en röd tråd, och väggar/tak äro nymålade! Den öppna planlösningen ger skön rymd och det moderna köket tronar upp sig med fina ljusgrå luckor, bänkskiva i marmor och mässingsdetaljer. Diskmaskin är installerad och en rejäl porslinsho. Balkongen är extra stor och rymlig med himlen som närmsta granne. Här finns tillfälle för den som vill skapa sig sin egna lilla oas, varför inte en odlingskrage på balkongen? 

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning till köket. De fantastiska fönsterpartierna tillsammans med takhöjden på ca 2.70cm ger rummet ett otroligt ljus och solkatterna dansar med inredningen. Här finns det plats för både baluns och galej med vänner samt familj. Soffa och matplats ryms med lätthet.

Köket är renoverat och stilfullt med sina ljusgrå luckor, bänkskiva i marmor, lägg därtill bra förvaring. Kök och vardagsrum är verkligen hemmets hjärta och här erbjuds ni första parkett mot årstidernas föränderliga utseende.

 

 

Balkongen nås från vardagsrummet & påtagligt stor för den som vill skapa sig sin egna oas. Här inmundigas morgon/förmiddagskaffet i solens sken.

Sovrummet är avskilt från sällskapsytorna och i dagsläget ryms en 140säng. En garderob är smidigt placerad i sovrummet. Hallen är luftig och bjuder in till många avsparkade skor tillsammans med två bra garderober och plats för en framtida hatthylla.

Badrummet erbjuder en kommod med vask, duschhörna och wc. Värmegolv och handdukstork skänker extra lyx. Badrummet är helkaklat och färgerna går i beigt/brunt. Säkerhetsdörr är installerad, förråd finns på källarplan.

 

I föreningens trädgård finns uteplatser och grill, här finns gott om plats för såväl utelek samt rekreation. Läget på ön är nära kommunikationer och badplats!