BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla

Atlasvägen 33

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • 2.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om ett bekvämt och modernt boende mitt i hjärtat av Sickla? Då är Atlasvägen 33 den perfekta adressen för dig!

Denna fantastiska etta på 25 kvadratmeter bjuder på en optimalt utnyttjad yta och är smakfullt renoverad med bevarade originaldetaljer för att skapa ett inbjudande och charmigt hem.

Den ljusa och öppna planlösningen välkomnar dig direkt in i hemmets hjärta. Här hittar du en elegant och modern köksdel komplett med integrerade vitvaror och generöst med förvaringsutrymme.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både umgänge och avkoppling efter en lång dag. De stora fönstren är fria från insyn och bjuder på härlig utsikt över Sickla köpkvarter.

Lägenheten är inflyttningsredo och erbjuder en bekväm livsstil med närhet till allt du kan önska dig. Med läget mitt emellan det pulserande köpkvarteret och den rogivande Sicklasjön har du alltid nära till både stadens puls och naturens lugn. Här kan du njuta av shopping, restauranger och kulturupplevelser precis runt hörnet, samtidigt som du har möjlighet till avkopplande promenader längs sjön eller i de gröna parkerna i närheten.

Välkommen till ditt nya drömboende i centrala Sickla!