BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Hornsgatan 90

  • 2.5 rum och kök
  • 83 kvm
  • 7.495.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade och mycket trevliga 2,5:a med fina 20-tals detaljer och låg avgift på attraktiv adress i hjärtat av Södermalm. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp som ges via stora fönsterpartier som i kombination med den generösa takhöjden ger en känsla av rymd. Tidstypiska attribut så som fiskbensparkett, generös takhöjd, spröjsade fönster och pardörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Här bor du i en mycket välskött och trevlig förening med låga avgifter, låg belåning (381 kr/kvm) och som dessutom äger sin mark. Föreningen har flertalet bekvämligheter för sina boende så som två tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum samt övernattningslägenhet.

- Bevarade originaldetaljer
- Välplanerad
- Goda förvaringsmöjligheter
- Mycket stabil förening med låg belåning
- Rymliga sällskapsytor
- Närhet till service, kommunikation och stadspuls
- Två källarförråd ingår

Fastigheten ligger i pittoreska kulturkvarter som präglas av äldre bebyggelse från sekelskiftet och många vackra K-märkta hus i kombination med tidstypiska funkisfastigheter. Oavsett om du lockas av Södermalms pulserande nöjesliv, kulturlivet eller shoppingen i de trendiga klädbutikerna - så finns här allt du kan tänkas vilja ha strax utanför porten. Flertalet matbutiker, barer, restauranger och gym finns bara stenkast bort. Här bor du med omedelbar närhet till Mariatorget, Hornstull, Mariaberget, Mosebacke samt Götgatan. 

Goda kommunikationer finns i form av såväl bussar som tunnelbana samt pendeltåg. Promenadavstånd till Tantolunden med sina stora grönområden och tillgång till badplats på sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret. 

Varmt välkommen på visning!