BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Finbagarvägen 25

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • 7.840.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med sina två plan och 98 kvadratmeter utstrålar detta radhus rymd och möjligheter. Genomgående renoverat med kärlek och omsorg och många originaldetaljer bevarade så som parkettgolv, marmortrappa, renoverade originalfönster och fönsterbänkar i marmor, erbjuder det tre sovrum, två eleganta badrum varav ena med tvättmaskin och torktumlare. Ett modernt kök med bänkskiva i sten. Stort vardagsrum med plats för både matsalsdel och soffgrupp. 

Trädgården, en oas av grönska och lugn, bjuder in till sköna stunder under solens strålar. Här finns utrymme för lek och avkoppling på den plana gräsmattan, perfekt för både barnens äventyr och vuxnas avslappning. Med en sydvästlig orientering får du njuta av solens varma strålar större delen av dagen, perfekt för lata eftermiddagar eller grillkvällar med vänner och familj.

Området präglas av sin barnvänlighet och grönska, med en lekplats strax utanför dörren som lockar till lek och skoj för de små. Busshållplatsen ligger ca 100 meter från huset och tar dig smidigt till Gullmarsplan på endast 10 minuter, vilket gör pendlandet till stan enkelt. Förskolor, skolor och affärer finns alla inom bekvämt gångavstånd, vilket gör vardagen både enkel och smidig.

Och för de naturälskare som längtar efter frisk luft och vacker natur, ligger sjön Drevviken på promenadavstånd. Här kan du njuta av härliga promenader längs vattnet och svalkande dopp på sommardagar och skridskoåkning på vintern.

Sammanfattningsvis erbjuder detta charmiga radhus en harmonisk och bekväm livsstil, där historiens vingslag möter moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att kalla detta pärla ditt hem!

Renoveringar i bostaden:
2021: Renovering lilla sovrummet, väggar, dörr samt insättning av takfönster. 
2018: Bygge av trädäck.
2017: Alla ytskikt spacklade och målade. Slipat samt oljat golv.
2017: Renovering badrum uppe.
2017: Vindslucka installerad samt vind för förvaring.
2017: Tillbyggnad av badrum på entréplan.
2017: Nytt kök och nya vitvaror.
2017: All el bytt inklusive elcentral.