BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 108

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • 6.500.000 kr / Såld
  • 2353
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina 4:a om 94 kvm i toppskick som bjuder på en stor, härlig uteplats i direkt söderläge med sjöglimt ut mot vackra Svindersviken! stor, härlig uteplats i direkt söderläge med sjöglimt ut mot vackra Svindersviken!

Denna nyproducerade bostad från 2022 bjuder på en optimal planlösning med tre väl tilltagna sovrum, två stilrena badrum med härlig golvvärme, påkostade materialval, flertalet stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och mycket bra förvaringsmöjligheter.

Lägenheten präglas av en öppen och social planlösning och har genomgående naturliga och tidlösa materialval såsom 3-stavsparkett i ask, vitmålade väggar samt fönsterbänkar i grå natursten. Lägenheten är registrerad som en 3 rok men disponeras som en 4 rok.

Hall

Man välkomnas via säkerhetsdörr in i en rymlig hall med snygg och praktisk golvklinker i grått, kapphylla direkt till höger och praktiska avhängningsmöjligheter i både skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och en stor klädkammare. I hallen finns även plats för avlastningsbord.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot det fina köket. Ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck skapar ljus och rymd. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som större matplats. Från vardagsrummet nås bostadens inbjudande balkong med underbar utsikt.

Uteplats

Från vardagsrummet når man bostadens stora, härliga uteplats i direkt söderläge vilket innebär sol hela dagen! Man har en rogivande utsikt med vattenglimt ner mot Svindersviken och ett privat läge med knapp insyn. Här finns gott om plats för lounge-grupp/utemöbler, grill, solstolar, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning. 

Kök

Fullutrustat kök från Vedum med släta luckor med klicköppning i en sober sandbeige kulör, snygg och tålig bänkskiva i laminat Zeus silver, samt stänkskydd i klinker Terrasso vitgrå kulör. Hög standard på maskinell köksutrustning från SIEMENS som består av dubbel kombinerad kyl/frys i rostfritt, rostfri inbyggnadsugn i 3D-varmluft, mikrovågsugn och kombiugn, bänkbelysning under väggskåp inklusive dekorlist, helintegrerad diskmaskin samt induktionshäll. Väldigt generöst med förvaring bakom skåp och goda arbetsytor.

Sovrum 1, 2 och 3

Man har tre sovrum som ligger i fil med utsikt mot lugna innergården. Master sovrum som erbjuder plats för en stor dubbelsäng, nattduksbord, bra med förvaring i vit skjutdörrsgarderob samt plats för övrig möblering. De andra två mindre sovrummen har plats för säng, garderob, byrå eller annan valfri möblering.

Badrum 1

Stort och stilrent badrum med härlig golvvärme som är inrett i fint klinker i grå kulör och kakel på väggar i vit kulör. Utrustningen består av wc, handfat med vit kommod, spegel med spegelskåp, handdukstork, badkar med badkarsblandare och takdusch, separat tvättmaskin och torktumlare från SIEMENS med vit bänkskiva i laminat ovanför samt förvaring i praktiska väggskåp i vitt med klicköppning. 

Badrum 2

Bostadens andra badrum är också väl tilltaget med golvvärme och inrett i fint klinkergolv och kakel på väggar i Österlen svart kulör och mörkgrå Centro 18. Utrustningen består av wc, handfat med kommod i grå kulör, spegel, handdukstork och duschhörna med takdusch "waterfall".

Förråd

Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd.

Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia. Detta är ett förstklassigt boende för dig som önskar att leva och bo nära citypulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Ett stenkast från lägenheten har du Kvarnholmens uppskattade närcentrum med en välsorterad COOP butik, Delselius kvartersbageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, gym, caféer och restauranger. Direkt utanför bostaden finns även goda bussförbindelser in till Slussen på drygt 10 minuter och även till Nacka Forum på drygt 5 minuter.

Varmt välkommen på visning!