BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 114, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna ljusa fräscha, luftiga etta med högt i tak, belägen högt upp i huset med himlen som närmsta granne! Här bor du i en stabil förening med flertalet populära restauranger, mysiga cafeér, shopping och härliga Hammarbykanalen ett stenkast bort. Du bor dessutom nära tunnelbanan och bussar. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig och välkomnande hall med plats för ytterkläder och en klädkammare med gott om förvaring.Vidare in finner ni den charmiga öppningen till det stora, ljusa allrummet som med sin höga takhöjd skapar en luftig atmosfär. Rummet ger möjlighet för fri möblering och här finns plats för säng, matbord, soffa samt övrigt möblemang. Det fina 30-tals fönstret ramar verkligen in detta rum och släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Genomgående har lägenheten fint slipade och ljust vaxade trägolv. Köket är yteffektiv med förvaring bakom vita köksluckor samt bänkskiva av trä. Här finns kombinerad ugn/micro, induktionshäll, diskho samt fläkt. Kyl/frys är smart placerat i en nisch i hallen för att skapa så mycket yta som möjligt i allrum och kök. 

Badrummet är fräscht med vitt kakel och utrustat med dusch med duschväggar, kommod, handfat, wc, handdukstork och stor spegel. 

Detta är den perfekta ettan belägen mitt på Södermalm med allt du kan tänka dig utanför porten. Tack vare att lägenheten ligger högt upp i huset så bor du lugnt och ostört med fin utsikt mot syd och väst. 

Missa inte möjligheten att bli ägare till denna fantastiskt härliga ettan på Södermalm.

Välkommen på visning!