BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Karbidgränd 2

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • 3.482.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna underbart charmiga och smart planerade tvåa med en härlig uteplats i det trivsamma området Järla Sjö!

När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Vidare in i bostaden finner du vardagsrummet, som är både stort och rymligt. Här har du möjligheten att skapa en hemtrevlig atmosfär med hjälp av justerbara taklampor, levande ljus och den inbjudande öppna spisen. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och rymmer enkelt större soffgrupper, en arbetsplats och annan möblering efter dina önskemål. Det är verkligen den optimala samlingsplatsen för umgänge med vänner och familj.

Stig in i det moderna och stilrena köket där varje kvadratmeter är maximalt utnyttjad. Med en imponerande köksö som inte bara ger gott om arbetsyta utan är en social mötesplats där du kan sitta med vänner, njuta av ett glas vin och skapa minnen som kommer vara lika smakrika som dina rätter. Dessutom kan du blicka ut mot den grönskande baksidan under sommarmånaderna och känna det lugn närheten till vattnet ger. Från köket når man den tysta uteplatsen med yta för loungedel/matplats, grill och odlingsmöjligheter. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng samt förvaring. Utöver sovrummet så finns det grannar som gjort om förrådet till kontor/sovrum. Badrummet är utrustat med allt man behöver, stor spegel och extra förvaring. Här kan du sköta all tvätt hemmet kräver.  

Lägenheten måste upplevas på plats för att se bekvämligheterna med kök, vardagsrum, smart belysning samt andra smarta lösningar såsom fönster som lätt skiftar mellan genomskinliga och frostat läge.

Beläget i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.