BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta Strand

Ekshäradsgatan 106

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • 6.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i ditt drömhem! Detta fantastiska radhus är mer än bara ett hem - det är en livsstil. Med två helt renoverade badrum och ett modernt kök är komfort och bekvämlighet i fokus. Med fyra rymliga sovrum och möjligheten att dela av vardagsrummet för att skapa ett femte sovrum, är detta det perfekta hemmet för familjer som växer eller för dem som värdesätter flexibilitet.

Men det är inte bara insidan som imponerar! Trädgården på framsidan, som vetter mot söder, är en grönskande oas med äppelträd, syren och rhododendron , perfekt för dem som älskar att odla och njuta av färska frukter. Här finns även en plan gräsmatta för lek och en trädäckad altan, perfekt för avkoppling eller att bjuda in vänner och familj för sommarkvällar.

På baksidan av huset njuter du av en skyddad miljö med eftermiddags- och kvällssol, perfekt för att grilla eller koppla av efter en lång dag och njuter av körsbärsträd, vinbär, krusbärsbuskar.
Området 
är barnvänligt med en lekplats precis runt hörnet och sjön Magelungen, med sina vackra badplatser och pittoreska promenadstråk, ligger bara några minuter från din dörr.

Huset har även energiklass B vilket gör att man kan få ett Grönt Bolån med lite lägre ränta.