BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Essingen

Luxgatan 27

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 5.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en riktigt charmig lägenhet på Lilla Essingen med generös uteplats och gräsyta på ca 21 kvm - är uteplats ett krav, och du ska bo på Lilla Essingen har du nu ett ypperligt tillfälle. Mycket välplanerade ytor, utmärkt skick och med en social planlösning och flertal olika möbleringsalternativ i kök och vardagsrum. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med öppna ytor och lättillgängliga rum skapar rymd och ger fint ljusinsläpp. Ett sobert och fräscht badrum med egen tvättavdelning - med andra ord ett boende för såväl ensam, par, familj.

Vill man avnjuta frukosten, lunchen eller middagen med vågskvalp som kluckar, så är det bara att gå ner till bryggan eller besöka någon av Luxområdets och öns trevliga restauranger. Man kan också ta båten in till stan om man önskar.

Lilla Essingen och det omkringliggande vattnet gör verkligen det till en unik plats att bo på.

Välkommen!

- uteplats ca 21 kvm
- mycket välplanerad
- garage
- utmärkt skick
- goda förvaringsmöjligheter, samt externt förråd

Kök
Ett riktigt snyggt kök med bra plats för kocken och social öppen planlösning mot köket. Plats finns för matbord och många gäster om så önskas. 

Vardagsrum
Vardagsrumsdelen erbjuder sociala ytor och plats för soffa och övrigt möblemang. Stora fönster mot uteplatsen så ljuset kommer in på ett fint sätt. Den generösa uteplatsen blir verkligen ett extra rum att njuta på. 

Sovrum 1 & 2
Två utmärkta sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord, och även plats för ytterligare garderober. Ett ytterligare sovrum, perfekt som arbetsrum eller barnrum. Genomgående ekparkett. 

Badrum
Snyggt rymligt badrum med smakfull mosaik och klinker i grå nyans. Utrustat med wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför dessa finns plats för förvaring i överskåp. 

Hall
Välkomnande hall med bra förvaring i garderober.