BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Ugglevägen 17B

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 2.375.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna renoverade och yteffektiva tvåa med generöst ljusinsläpp, ingen insyn och endast ett stenkast från Ektorp centrum!

Lägenheten erbjuder avhängning och bra förvaring i platsbyggd gaderob i hall. Vidare in möts vi av det totalrenoverade köket som följer samma material och färger som hall med luckor i grönt och träslaget valnöt. Alla vitvaror är integrerade vilket ger en stilren och enhetlig känsla. Gott om förvaring och avlastningsytor. Köket har ett stort fönster med härligt ljusinsläpp och trevlig platsbyggd matplats. Maskinpark innehållande integrerad diskmaskin, integrerad fläkt, kyl & frys, induktionshäll och varmluftsugn. 

Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp, arbetsplats och bra förvaring i garderober. Stort fönster utan insyn och bra ljusinsläpp. Här finns utgång till den härliga balkongen med trevligt söderläge där du njuter av solen hela dagen. Sovrummet är avskiljt med praktisk skjutdörr och rymmer dubbelsäng och sängbord. Badrummet är också renoverat med kakel i vitt och klinker i grått. Här finns dusch med takdusch och duschväggar i glas, toalett, handfat med kommod & spegelskåp samt fönster. 

Hela bostaden har genomgående vackert ljust parkettgolv och målade väggar. Till bostaden hör två förråd.

Ett perfekt boende för en eller två personer som vill bo naturnära med endast 20 minuter intill innerstaden.