BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal - Bromma - Mariehäll

Fredriksbergsvägen 12

  • 1 rum och kök
  • 37 kvm
  • 2.025.000 kr / Såld
  • 2147
Värdera din bostad

Beskrivning

- En av områdets finaste 1:a

- Totalrenoverad

- Bra planerad

- Kamin

Välkommen till ditt drömhem på Fredriksbergsvägen 12! Denna fantastiska lägenhet, belägen på våning 1, bjuder in dig till en oas av komfort och stil. Med en harmonisk atmosfär, genomgick denna pärla en totalrenovering som lyfter den till en nivå av modern elegans. Det rymliga vardagsrummet pryds av en vacker kamin, som inte bara skapar en mysig atmosfär under kyligare dagar, utan också ger en touch av lyx och charm.

Lägenheten badar i naturligt ljus tack vare dess fönster i två väderstreck, vilka öppnar upp för panoramautsikt över den grönskande innergården. Här får du inte bara en bostad, utan även en plats där du kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningen.

Brf Bergielund är en välskött förening, belägen i rofyllda Mariehäll. Genomgående gott skick på fastigheten och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. Vidare finns en fantastisk tomt som tillhör föreningen med flera grillplatser med härliga matplatser att avnjuta trevliga sommarkvällar tillsammans. Hit kan du enkelt bjuda både familjen och vänner.

Välkommen på visning!