BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Länna

Lunnarevägen 37A

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • 1.895.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig Studiovilla med unik planlösning och fin utemiljö

Välkommen till Lunnarevägen 37A, ett perfekt planerat studiohus där trivsel möter modern design. Med stora fönsterpartier i ett vackert läge får du ett ljust och luftigt hem, där varje detalj är noggrant utformat för att skapa den ultimata boendemiljön.

Detta studiohus erbjuder en social planlösning med genomtänkta och praktiska lösningar. Här möts du av ett exklusivt kök, utrustat med stilfulla materialval och moderna apparater, en perfekt plats för matlagning och umgänge. Det helkaklade badrummet, komplett med golvvärme, ger en lyxig och bekväm atmosfär.

Stora fönsterpartier ger inte bara en fantastisk utsikt utan fyller också hemmet med naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är omsorgsfullt designat för sociala stunder och avslappning.

En trappa upp finner du ett väl tilltaget loft, perfekt för avkoppling och nätter av god sömn. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och möjlighet att skapa din egen personliga oas.

Njut av din egen fina utemiljö med två altaner, perfekta för att samla familj och vänner under soliga dagar eller ljumma kvällar. Skapa minnen och dela glädje i detta trivsamma uterum.

Beläget i ett eftertraktat område, ger Lunnarevägen 37A dig närhet till grönområden, service och kommunikationer, samtidigt som du har lugnet och harmonin i din närmiljö.

Detta är en unik möjlighet att få äga och trivas i ett studiohus där varje detalj är noggrant genomtänkt. Kontakta mig för att boka en visning och upplev själv fördelarna med att bo på Lunnarevägen 37A. Välkommen hem!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök varav 1 sovrum. Lägenhetsnummer 12. Föreningen BRF Stamkvistaren 27.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.895.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 2 545 kr (Vatten, bredband ingår). Andel i föreningen är 1.84953 %.

Driftskostnad

Totalt 500 kr/mån (6 000 kr/år) varav El 500 kr/mån.

Lägenhetens nettoskuldsättning

591 489 kr

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Byggnadsår
2018

Föreningen

Byggnaderna
Föreningen innehar 29st bostadsrätter fördelat på 18st(9 parhus) 5RoK och 9st 1RoK(9 småhus)

Parkering
Till varje enhet ingår en parkeringsplats på tomten.

Förråd
Till denna enhet ingår externt förråd,

Mark
Föreningen äger marken.

Rumsbeskrivning

ENTRÉHALL
Välkomnande entré med plats för avhägning i intilliggande garderob.

KÖK
Lyxigt och modernt kök är med släta fronter i ljust trä i kombination med en bänkskiva i carrara marmor. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
I Anslutning till köket finns vardagsrummet. Inred med exempelvis soffgrupp, mediautrustning och läshörna. Ljust parkettgolv, spottar i taket och fönster från golv till tak.

BADRUM
Stilrent badrum i absolut högsta klass. Kakel och klinker i vitgråa nyanser, duschhörna i klarglas, kommod i ljust trä och ett vädringsfönster som ger naturligt ljusinsläpp.

UTEPLATS 1
Från vardagsrummet nås den härlig uteplatsen med trädäck och gräsmatta.

UTEPLATS 2
Insynsskyddad och trädäckad uteplats i söderläge. Här finns gott om plats för önskad möblemang och växter.