BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 100, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • 6.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Exklusiv takvåning högst upp i huset med magisk takterrass om 18 kvm i söderläge, vattenutsikt över Svindersviken och himlen som granne! Detta är ett privat och privilegierat boende som karaktäriseras av påkostade materialval, stora sociala ytor och snedtak med takfönster som släpper in mycket naturligt ljus och som även bidrar till att man får en väldigt vacker utsikt. Lägenheten har fönster i tre väderstreck: öst, söder och västläge, vilket innebär sol ända från förmiddag till kväll! Bli först att flytta in i denna helt nyproducerade bostad som har ett optimalt läge på expansiva och eftertraktade Kvarnholmen.

Bostaden är belägen på Kvarnholmens soliga södra sida. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som bara behöver bil ibland erbjuds bilpool som smidigt bokas via app, p-plats med laddstolpe finns placerad precis utanför fastigheten. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge och rekreation.

Snabbt tillträde möjligt! Finns flexibilitet om man önskar ett senare tillträde.

Hall

Man välkomnas via säkerhetsdörr in i den rymliga hallen där man har goda avhängningsytor, kapphylla, vita garderober och plats för avlastningsbord. Klinker & granitkeramik golv i Terrazzo mörkbeige kulör och vitmålade väggar. 

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och härligt ljusinsläpp från panoramafönster ut mot terrassen och stora takfönster. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket, här finns plats för såväl soffgrupp som stor matplats. Vitpigmenterad, mattlackad 1-stavsparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet nås bostadens stora terrass. 

Takterrass 

Från vardagsrummet når man bostadens magiska terrass om ca 18 kvm i perfekt söderläge! Man har himlen som granne, ingen insyn och en otrolig vattenutsikt ner mot Svindersviken och över Marinstaden på andra sidan viken. Gott om plats för utemöbler, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning. Man når även terrassen från bostadens master-sovrum. 

Kök

Stilrent kök från Vedum med luckor i linnebeige kulör, sobra svarta läderhandtag, bänkskiva i kompositsten Moorland Fog med matchande stänkskydd. Generöst med förvaring och goda arbetsytor. Toppmodern köksutrustning från SIEMENS och minimalistiska Mora One Miniprofi köksblandare. Helkyl och frys i rostfritt, helintegrerad diskmaskin, rostfri ugn och inbyggd mikro, induktionshäll och bänkbelysning. Vitpigmenterad, mattlackad 1-stavsparkett och vitmålade väggar. 

Master-sovrum

Sovrummet är väl tilltaget om ca 15 kvm med plats för en större dubbelsäng, nattduksbord, bra med förvaring i form av inbyggda spegelgarderober med moderna skjutdörrar och förvaringssystem samt plats för övrig möblering.Takfönster i östläge och panoramafönster i söderläge med utgång till bostadens härliga terrass. Vitpigmenterad, mattlackad 1-stavsparkett och vitmålade väggar. 

Sovrum 

Bostadens andra sovrum om ca 7 kvm har plats för säng, en garderob samt gott om plats för övrig möblering efter önskemål. Takfönster i västläge. Vitpigmenterad, mattlackad 1-stavsparkett och vitmålade väggar. 

Badrum

Bostadens lyxiga badrum är snyggt inrett med fint klinker och granitkeramikplattor i Terrazzo mörkbeige kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spotlights i tak, rund spegel Vedum Anten med LED-ljuskant och duschhörna i klarglas och blankpolerad med takduschset. Separat tvättmaskin och torktumlare från SIEMENS med kristallvit laminatbänkskiva ovanpå samt förvaring bakom vita skåpluckor med pushöppning ovanför.

Förråd

Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd.

Bilparkering

Garage nås direkt via hiss utanför bostaden. En plats för poolbil finns på gården. Det finns även parkeringsmöjligheter längs med gatan på Tre Kronors Väg.

Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solhatten/

Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia. Detta är ett förstklassigt boende för dig som önskar att leva och bo nära citypulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Ett stenkast från lägenheten har du Kvarnholmens uppskattade närcentrum med en välsorterad COOP butik, Delselius kvartersbageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, gym, caféer och restauranger. Här finns även goda bussförbindelser in till Slussen på drygt 10 minuter.

Missa inte denna drömbostad!

Varmt välkommen på visning!