BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Herrängen

Långängsvägen 33A

  • 5 rum och kök
  • 161 kvm
  • 7.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkoma till denna rymliga villa i Älvsjö/Herrängen med souterrängplan på en friköpt tomt med en grandios terrass & dubbelgarage därtill!

Villan är tilläggsisolerad/ombyggd/nytt plåttak 2007-2010.
Laddstolpe är installerad för el/hybridbil.
Solceller är installerade på taket.
Friköpt & lättskött tomt.
Dubbelgarage 50kvm.
Fiber indraget.
Cykelförråd 5kvm.

Villan huserar 6 rum & kök. Totalytan är på hela 221 kvm fördelat på boarea 161 boarea och biarea om 60kvm. Det är genomgående parkettgolv som binder samman rummen till en gedigen helhet. Flera fönsterpartier ger fina ljusinsläpp. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet ger sociala ytor. Köket har full maskinpark som tex diskmaskin och funktionella arbetsytor samt gott om förvaring. Köksön förenar köket och matplatsen. Vidare till vardagsrummet där eldstad rymmer kaminkassett med inbyggd fläkt. Här finns gott om plats för soffor & övrigt möblemang. Det är väl förberett för ljudsystem i vardagsrummet och projektorn i taket ingår i köpet av villan. I varje sovrum ryms dubbelsäng och smidig förvaring bakom skjutgarderober erbjuds. Utgången till terrassen finner du från vardagsrummet, på terrassen ryms både loungedel och stor matplats och mycket mer. På detta plan finns även stort badrum och tvättstuga samt gästwc.

På souterrängplan finns två sovrum, ett extrarum, bastuavdelning och gäst-wc. Dubbelgaraget på 50kvm används i dagsläget som förråd/garage. Denna yta kan inredas till uthyrningsdel med uteplatsverkstad//generationsboende, möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter stopp för denna yta. 
Tomten är en skafttomt med grusbelagd uppfart. Här får du plats med 2 bilar bredvid varandra uppe vid dubbelgaraget samt fler därtill om fest vankas på terrassen! 


Välkomna till Älvsjö. Varför inte besöka Långbro Park och stanna för en fika på det mysiga trädgårdscaféet Bakfickan eller en lunch på Långbro Värdshus. I närheten finns caféet Fru Marias Bak, restaurangen Aloë med stjärnor i guide Michelin samt restaurangen Rinos Bodega.

För den badsugne så finns Långsjön nära. Här finns en sandstrand och ett cafe öppet sommartid. På vintern så gäller långfärdsskridskorna. För framtiden finns populära förskolor och skolor, lekplatser, mountainbikebana och skateboardbana.

Servicemässigt finns många mataffärer nära, tex Ica på Svartlösavägen som även har en bistro inne i affären där både öl/vin serveras.

Naturreservatet i Älvsjö ligger runt hörnet med elbelyst motionsspår, plogade skidspår på vintern, grillplatser, rikt djur/växtliv och utsiktsberg samt goda bär- och svampgömmor. Stadens brus är endast ca 30 min bort.

Det finns flera busslinjer i närheten och från Älvsjö station trafikerar pendeltåget, i Fruängen centrum finns tunnelbanan.