BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö Centrum

Älvsjö stationsgata 14, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • 2.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina etta om 39 välplanerade kvadratmeter!

En optimalt planerad och effektivt utnyttjad etta med en stor rymlig balkong som erbjuder utsikt mot en lugn innergård. Lägenheten har stilfullt genomgående ekparkettgolv och ett kök i öppen social planlösning som smidigt integreras med vardagsrummet. Allrummet erbjuder en sovalkov och har tillräckligt med plats för en större säng. Modernt helkaklat badrum som är utrustat med kombinerad tvätt och torktumlare. Detta är den perfekta bostaden för dig som letar efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet med extra bekvämligheter.

Hall

Välkomnade hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger samt inbyggda garderober på bägge sidor.

Kök
Praktiskt stilrent kök med vita luckor. Stänkskydd i lyxig marmorliknande sten. Gott om arbetsyta för hemmakocken. Maskinell utrustning såsom kyl, frys, spis, ugn, micro samt integrerad diskmaskin. Matplats med plats för större sällskap om så önskas.

Vardagsrum
Öppen social yta med plats för soffa samt tv-möblemang. Här når du den härliga balkongen.

Balkong
Stor rymlig balkong med gott om plats för ett större sällskap för att avnjuta härliga grillkvällar! Utsikt mot den mysiga innergården.

Sovalkov
Praktisk sovalkov med plats för större säng samt smart förvaring på väggen.

Badrum
Helkaklat badrum med dusch, WC, kommod och spegelskåp samt ett fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. Praktiskt kombinerad tvätt och torkmaskin samt en arbetsbänk över. Vägghängd skåp finns för ännu mer förvaringsmöjligheter.

Vindsförråd finns till lägenheten.

Här är det bara att flytta in!