BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Drakenbergsgatan 8, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 4.725.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en genomgående 60-talslägenhet med stora fönsterpartier och optimal planlösning med balkong! Här bor ni i populära Hornstull med allt ni kan önska er i närheten av bostaden. Ni bor dessutom i en mycket solid förening med låg belåningsgrad. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt platsbyggda garderober som sväljer en hel del förvaring. Vidare in i lägenheten finner ni en inre hall som funkar utmärkt som kontorshörna om så önskas. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta! Här möts ni av stora fönsterpartier sm ramar in hela rummet och släpper in rikligt med ljus. Ni kan möblera fritt med både soffgrupp och middagsbord om så önskas. Från detta rum nås den mysiga, inglasade balkongen som vetter mot föreningens lugna innergård. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och är även det väl tilltaget med gott om förvaring bakom vita köksluckor samt generöst med arbetsyta. Här finns även plats för matbord invid fönstret. Ni finner all maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, häll, fläkt och kyl/frys. 

På andra sidan av lägenheten finner ni ett stort och luftigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat med tvättpelare, dusch, kommod, wc, handdukstork samt spegelskåp. 

Här bor ni på populärt läge i Hornstull, med Tantolunden, Årstaviken och Hornstulls galleria precis utanför porten. Närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden vid Långholmen och Högalidsparken. Goda kommunikationer via röda linjen, samt flertalet bussar. 

Detta är sammantaget en underbar lägenhet som passar såväl singeln som paret. 

Missa inte denna visning!