BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långsjö

Stockbergsvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 93 kvm
  • 6.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Detta vackra hus firar 100 år nästa år!

På Stockbergsvägen 4 i populära Långbro erbjuds ett charmigt tvåvåningshus från 1925, beläget på en väl tilltagen tomt om nästan 1000kvm. Fastigheten har bevarat sin tidstypiska karaktär och har en trevlig planlösning med potential för förändring. Trots behovet av viss renovering har huset en grundläggande charm som med omsorg och kreativitet kan förvandlas till ditt drömboende. På bottenvåningen finns kök, vardagsrum och badrum medan övervåningen erbjuder två större sovrum och en härlig balkong ut mot trädgården. Den stora lummiga tomten erbjuder gott om plats för odling, studsmatta, lekstuga och så mycket mer!

Välkommen hem till detta fantastiska sekelskiftshus! 

 

Hall
En hall med bra förvaringsmöjligheter är präglad av smarta och funktionella lösningar som gör det enkelt att hålla ordning på sina saker. I denna hall finns det gott om plats för att hänga jackor och förvara skor på enkelt åtkomliga platser.

Kök
Köket är charmigt och har bevarat sin tidstypiska stil med vackra detaljer. Maskinell utrustning så som kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn samt integrerad mikro. 

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med stora fönster och gott om plats både soffgrupp men också matdel. Bevarat golv och tapetserade väggar. T

Badrum
Kaklat badrum med dusch, WC, handfat samt spegel. Fönster ut mot baksidan som ger ett naturligt ljusinsläpp. 

Sovrum 1 
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Praktiska inbyggda garderober. Stort fönster ut mot baksidan.

Sovrum 2
Gott om plats för dubbelsäng alternativt fler sängar om barnen delar rum. Charmig bevarad sovdel. Här finns det även plats för skrivbord om så önskas. Inbyggda garderober även här. 

Tvättstuga
I den stora källaren som du når utifrån har du den rymliga tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare.

I källaren har du även förråd, matförråd samt elpannan. Här nere finns potential till att maximera ytan. 

 

 

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 270 000 kr
Mark, totalt värde: 3 447 000 kr ().
Summavärde: 4 717 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1925
Värdeår: 1929

 

Renoveringar enligt säljaren:

2023 - Bytt kallvattenled
2022- Relining av avlopp
2011- Renoverade fasad
2009- Dränering 
2003- Badrum
1999- Nytt Tak
1990- Bytt avlopp

Det finns enligt säljaren ett servitut som inte står med i fastighetsutdraget:
"Mellan undertecknade, Gustav Helge Larsson, såsom lagfaren ägare till fastigheten nr 14 i kvarteret Näbbgäddan i Brännkyrka församling, och Allen G. Gustafsson, såsom lagfaren ägare till fastigheten nr 22 i kvarteret Näbbgäddan, ävenledes i Brännkyrka församling har denna dag träffats i följande avtal:

§1 
Herr Larsson såsom ägare till fastigheten nr 14 i kvarteret Näbbgäddan, berättigas härigenom att från källarvåningen i fastigheten nr 14 i kvarteret Näbbgäddan över tomten nr 22 i kvarteret Näbbgäddan framdraga och för all framtid bibehålla erfoderliga vattenledningar till- samt avloppsledningar för WC och spillvatten från fastigheten nr 14 i kvarteret Näbbgäddan. Någon ersättning för ifrågavarande servitutsupplåtelse skall icke utgå. 

§2 
Herr Larsson berättigas att utan vidare hörande av Herr Gustafsson söka och erhålla inteckning i fastigheten nr 22 i kvarteret Näbbgäddan i Brännkyrka församling till säkerhet för beståndet av i §1 här ovan upplåtet servitut. 

§3
Detta avtal är upprättat i tvenne likalydande exemplar, varav parterna tagit sitt. 

- Stockholm den 11 september 1946