BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Nynäsvägen 307

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • 4.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Jag är mycket stolt att kunna presentera denna otroligt fina lägenhet i ett hus Anno 1911 med mycket bevarade detaljer. Här öppnar du fönstret i sovrummet och njuter av fågelkvitter medan man avnjuter en god kopp kaffe och förbereder dig för dagens äventyr! Varmt välkomna till Nynäsvägen 307 där trivsel möter bekvämlighet. Föreningen är välskött och har en mycket låg belåningsgrad på endast 2 244 kr/kvm.

Den smart planerade tvåan erbjuder en öppen atmosfär mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med utsikt mot en vacker innergård och gott om förvaringsmöjligheter i garderober. För de som önskar finns även möjlighet att utforska en alternativ planlösning för att skapa ett mindre sovrum eller kontor. Både kök och badrum håller en hög standard, och bostaden är både insynsskyddad och ljudisolerad. 
Lägenheten är rik på charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår, inklusive fönster med spröjs, speglade dörrar. Trägolv och generös takhöjd förstärker den övergripande känslan av kvalitet. Rökkanaler finns för den som vill installera en eldstad (mer info på föreningens hemsida). Lägenheten erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter med garderober, två klädkammare och två mycket rymliga förråd i källare samt på vinden.

Placerad mitt i hjärtat av det attraktiva området Gamla Enskede, har lägenheten närhet till en mängd restauranger såsom Matateljen, Gamla Enskede Matbod, Tomatis och Delselius Bageri. Dessutom finns bekvämligheter som Ica, apotek, Sandsborgsbadet och flera gym inom räckhåll. Med Sandsborgs T-bana och cykelbana i närheten finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter som tar er snabbt och smidigt in till City.
Varmt välkomna till visning för att upptäcka allt denna pärla har att erbjuda!