BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Katarina Bangata 69

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 3.165.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Katarina Bangata 69.

Denna optimalt planerade och nyrenoverade etta med en charmig balkong som bjuder in till avkoppling och njutning. Lägenheten har genomgått en smakfull renovering med exklusiva materialval och generösa fönsterpartier som skapar en härlig atmosfär med rikligt ljusinsläpp och en känsla av rymlighet.

Belägen i ett lugnt kvarter intill den vackra Vitabergsparken, erbjuder denna bostad en fridfull tillflyktsort i det genuina och mysiga området Sofia. Här finner du även närheten till vatten och grönområden, vilket ger möjligheter till avkoppling och naturnära promenader. Trots den lugna miljön har du enbart en kort promenad till det livfulla Nytorget och Södermalms breda utbud av restauranger, kaféer och nöjesliv, finns det alltid något att upptäcka och utforska i närområdet.

Här bor du i en av Södermalms bästa föreningar som har en mycket stabil ekonomi med låga lån om cirka 700 kr per kvadratmeter, äger marken och kan stoltsera med 10 hyresrätter som utgör en dold tillgång för medlemmarna. Dessutom erbjuder föreningen hela 150 garageplatser, vilket är ett stort plus för de boende som behöver bekvämlighet och trygghet när det gäller parkering.

Föreningen har haft så pass god ekonomi att de har haft en avgiftsfrimånad under de 3 senaste åren.

Denna lägenhet erbjuder både en hög standard av boende och en fantastisk livsstil i ett av Södermalm mest eftertraktade områden. Med sin perfekta kombination av modern komfort och närhet till natur och stadsliv, är detta en bostad som verkligen har allt att erbjuda för den som söker det bästa av både lugn och puls i storstaden.

 

 

 

 

Genomförda renoveringar i lägenheten:

2014

- Ny dusch och duschväggar

2015

- Nya badrumskommod, blandare, spegel med belysning, badrumsskåp

- Ny ytterdörr säkerhetsdörr

2023

- Nytt parkettgolv från Kährs i ljus matt ek, trösklar, golvsocklar, eluttag.

- Komplett nytt kök, kakladeväggar, bänkskiva i kvartskomposit, påkostade vitvaror, dimbar LED-belysning i tak och över köksbänk med trådlös styrning. Mönstrad rostfri diskbänk från Stala. Installation extra lamputtag ovanför fönster i vardagsrum.

- Ny fönsterbänk i kvartskomposit som matchar köksbänk.

- Nytt klinkergolv i ljusgrå granitkeramik i hallen.

- Målade väggar och tak i samtliga rum inklusive badrum. Målade dörrkarmar, fönsterkarmar, fönstersmyg, balkongdörr, garderober.

2024

- Ny tvättmaskin