BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Lingvägen 101

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 2.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga tvårummare i hjärtat av Gubbängen med både närhet till grönområden och bra kommunikationer. Här har ni allt man kan önska. Genomgående lägenhet med flera stora fönster i motsatt väderstreck som skänker ett härligt ljusinsläpp alla dygnets vakna timmar.

Stort och luftigt vardagsrum med flertalet möbleringsalternativ. Praktiskt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt matplats intill fönster. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt utgång till balkongen som är belägen i sydvästläge. Helkaklat badrum med stort vädringsfönster som ger ett naturligt ljusinsläpp.

- Stabil förening
- Välplanerad
- Genomgående ek-parkett
- Bra kommunikationer
- Nära till fina grönområden och promenadstråk


Bostaden ligger i anslutning till Gubbängens Centrum och hundra meter från T-bana. I Centrum finns bl a livsmedelsbutik, bankomat, apotek, restaurang med personliga favoriten "Italienaren i Gubbängen" med sin gelato och napolitanska pizzor. I närheten finns även Gubbängens idrottsplats där det vintertid går att åka skridskor. Här ligger också Farsta tennishall. Gångavstånd till skola, dagis, lekpark samt härliga Gubbängsfältet.

Välkommen på visning!