BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Torkel Knutssonsgatan 14

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 9.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga sekelskiftes trea med en fantastisk atmosfär och en unik karaktär. Bostaden präglas av bevarade original detaljer så som plankgolv, generös takhöjd om 3,3 m, elegant takstuckatur och stora fönster. Bostaden har renoveringsbehov och detta är den optimala grunden för den som vill skapa sitt drömhem. 

Här bor du högt upp i huset med naturligt ljusinsläpp. Lägenheten är mycket välplanerad med ett rymligt vardagsrum som har två stora fönster, två sovrum i bra storlek, kök med utrymme för matplats samt mycket god förvaring. 

Det finns en utmärkt möjlighet att bygga en balkong från köket, då övriga lägenheter i föreningen redan har gjort det.

Föreningen är uppskattad och har mycket god ekonomi. I dagsläget är föreningen helt skuldfri, har låga avgifter och äger marken. Du finner även en föreningslokal i källaren som är utrustad med kök, lounge, biljardbord, pingisbord samt bastu med tillhörde omklädningsrum och dusch. 

På Torkel Knutssonsgata har du alla bekvämligheter som Södermalm har att erbjuda inom räckhåll. Här finner du trendiga restauranger och caféer, mycket goda kommunikationer med tunnelbana, buss och pendel samt närheten till grönområden såsom Tantolunden, Skinnarviksparken och härliga promenadstråk vid Årstaviken.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.