BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brandbergen

Tvillingarnas gata 333

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 1.495.000 kr Utgångspris!
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu hittar vi denna superfina 3:a på Tvillingarnas gata 333. Vita väggar och genomgående parkettgolv i hela lägenheten.
När vi kommer in i bostaden välkomnas vi av en rymlig hall med inbyggda garderober. Här ligger både sovrum och kök mot lugn och lummig innergård. Du hittar även ett mindre sovrum med plats för säng och annat önskat möblemang. Lägenheten rymmer ett smart och funktionellt kök med komplett maskinell utrustning samt plats för matgrupp. Sovrummet är väldigt rymligt och har inbyggda garderober samt plats för annat önskat möblemang. I vardagsrummet som är stort och luftigt samt lätt möblerat så finns det balkong mot väster med eftermiddagssol/kvällssol. Toalett som är helkaklad med kommod, WC och dusch.

Varmt välkomna att se denna bostad på plats!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 - 3 sovrum. Våningsplan 6, hiss finns. Lägenhetsnummer 1471. Föreningen BRF Söderby 2:14.

TV- och internetanslutning

Telia.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.495.000 kr Utgångspris!. Månadsavgift 5 971 kr (värme, vatten, bredband 500/500 Mbit och Telia grundutbud av Kabel-TV ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Överlåtelseavgift

483 kr. Betalas av köparen.

Byggnadsår

1967-1974

Föreningen
Trivsam förening bestående av 211 bostadslägenheter med bostadsrätt, 64 med hyresrätt samt 6 lokaler i populära Brandbergen

Utförda renoveringar
2014-2019 Hissar Alla våra hissar (9 st) är ombyggda under perioden 2014–2019
2019 Garage Byte av låssystem
2021 Lekplatser Upprustning av lekplatser. Snarast efter att ny offert med en lägre kostnad godkänts av styrelsen.

Kommande renoveringar
Belysning Armatur utbytta i garagen.
Tak Taksäkerheten åtgärdat
Tak/ventilation Utbyte av fläktar (varav 2 redan utbytta)
Tak Målning av takytor

Årsavgifter
Från 2021-01-01 har årsavgiften höjts med 3%

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett förråd.

Parkering
Föreningen tillhandahåller 71 parkeringsplatser, 316 garageplatser samt 6 mc platser. Kontakta föreningen för eventuellt kösystem.

Mark
Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift
1 208 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
483kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

 

Områdesbeskrivning

Brandbergen
Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.

Kommunikation
Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Brandbergen Centrum
I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutik, restaurang, frisör, apotek, bio och bowling. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.

Skolor och barnomsorg
Brandbergsskolan F-9. Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman och Dragspelet.

Naturområde
I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge