BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Dalgränd 6

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 3.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en mycket bra planerad 3,5:a högt upp i huset med balkong i sydvästläge på på populära Körsbärsgården i Enskede.  Mycket låg avgift och föreningen äger marken! Här finns förutom två bra sovrum ett mycket användbart halvrum som idag också kan användas som extra sovrum samt en stor klädkammare. Plats för hela den stora familjen. Stort, ljust vardagsrum och fräscht kök och badrum. Hiss finns!

Rymlig hall med gott om förvaring för ytterkläderna. Snygg platsbyggd garderob med skjutdörrar

Vardagsrummet är mycket stort och ljust och här har man också utgången till en underbar balkong i fritt högt perfekt sydvästläge med kvällssol.

Köket är stort och fräscht har gott om plats för matbord. Kyl och frys samt diskmaskin finns. Elspis med ugn. Många skåp erbjuder bra förvaring.

Badrummet är  totalrenoverat med klinkergolv och helkaklade väggar. Mycket rymligt med dusch, wc, handfat. Tvättmaskin ingår.

Två bra rymliga sovrum finns. Det finns dessutom ett väldigt bra halvrum som idag också används som extra sovrum. Det finns också en stor klädkammare som med fördel användas som kontor eller sovrum. Här får hela familjen plats.