BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Allhelgonagatan 7, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 5.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna perfekt planerade och högt belägna 2,5:a om generösa 60 kvadratmeter på andra våningen med utsikt över sluttande gatan och kvarteret. Lägenhetens fönster vetter i sydöst och har därför gott om ljusinsläpp. Vardagsrummets stora fönsterparti tillsammans med generös matplats och kök med köksö ger verkligen lägenhetens karaktär, gott om sociala ytor och två sovrum. Bostaden är verkligen belägen i mysiga kvarter runt hörnet från Helgalunden som har mycket grönska och Stockholms äldsta träkyrka. Populära Rosenlundsparken likaså i närheten.

Interiört möts du av en hall med klinker och gott om förvaring via två garderober med skjutdörr. Modernt renoverat badrum med vitt kakel och klinker i ljus kulör -utrustat med spegel, kommod, dusch, wc och haddukstork. Alla tre, hall, badrum och kök är utrustat med golvvärme. Innanför hallen finns en plats i lägenheten lämplig för skrivbord eller läshörna.

Köket som ligger i anslutning till matplats har stora bänkytor och extra karaktär med sin köksö. Det ger verkligen ett socialt kök med vännerna över på middag och ett ställe att samlas på. Nuvarande ägare uppskattar verkligen denna plats och helt klart lägenhetens hjärta. Köket är utrustat med gasspis för den kräsna matlagaren och övrig utrustning består av diskmaskin, kyl/frys, varmluftsugn och fläkt. Vid matplatsen får 6-8 personer plats.

Ett ytterligare sovrum har skapats och i vägg har fönster i ovankant sats för ljusinsläpp, även tilluftventil finns. Idag inrett med garderober, våningssäng och skjutdörr. Det stora sovrummet med plats för en 160-180 säng ligger separat och har fönster i sydöst, likaså här gott om ljusinsläpp och högt beläget. Väggarna här går i en ljust grå ton och invid fönstret finns plats för ett skrivbord om så önskas. Avskilt och rofyllt.

Vardagsrummet har plats för en större sittgrupp, tillhörande möblemang och gott om ljusinsläpp via det stora 5 -glasiga fönsterpartiet. Sammantaget ett mycket yteffektivt, praktiskt och hemtrevligt boende.

Här bor du på en lugn gata endast ett stenkast från Skanstull, Medborgarplatsen och Götgatan med tunnelbana, bussar och pendeltåg i närheten. Lägenheten ligger i populära Helgalunden med parker och Stockholms äldsta träkyrka, Allhelgonakyrkan. Du har även Eriksdalsbadet och Årstaviken, med bad, grillmöjligheter och promenadstråk ett stenkast från dörren. Kan detta vara din drömbostad?

-Högt belägen på 2,5 trappor
-Förening äger marken
-Låg avgift
-Närhet till all tänkbar service och kommunikation
-Fina renoverade ytskikt
-Gott om ljusinsläpp
-Öppen planlösning med köksö
-Stabil förening med goda intäkter
-Välplanerad
-Skanstulls Tunnelbana runt hörnet
-Gångavstånd till Södra station
-Eriksdalsbadets aktiviteter
-Årstaviken utegym och bad

Varmt välkommen!