BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Nybodaringen 107, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 75 kvm
  • 5.555.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Citynära men mitt i naturidyllen ligger denna smakfulla 4:a med ostört läge på lugn återvändsgata. Bostaden är högt belägen och har perfekt planerade ytor med både gavelläge och stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt. Här finns även utgång till en stor solig balkong som rymmer både solsängar och loungemöbler. Här kan man med fördel njuta i lugn och ro och blicka ut över grönskade omgivningarna. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de tre sovrummen mot lugnt läge. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns även två välutrustade badrum ena med badkar andra med dusch. Bostaden är i gott skick med nytt tilltalande kök från Ballingslöv med påkostade materialval och nya vitvaror, nymålade väggar med sobra färgval och vackra ekparkettsgolv. Allt stilfullt utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

Som köpare av bostaden har man även möjlighet att ta över parkeringsplatsen som kostar 700 kr/mån. Bostaden är registrerad som en 3:a med ombyggd till en perfekt disponerad 4:a. 

Nybodahöjden har en fin placering högt ovanför Årstaviken och Liljeholmskajen och är ett eftertraktat och lugnt område, känt för sin vackra, genomtänkta arkitektur, beläget som en avskild småstadsidyll med gröna gårdar med fruktträd, smala allégator och naturmark endast ca 1 km från Södermalms puls och med tio minuters promenad från Liljeholmen. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg på gångavstånd samt även shopping i Liljeholmens galleria med ett 90-tal butiker, innerstan på promenadavstånd samt populära badbryggan och de välrenommerade restaurangerna vid Liljeholmskajen. Närområdet är även perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!