BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Olof Skötkonungs väg 2

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

MYSIG TVÅA I IDYLLISKA ASPUDDEN!

I hjärtat av Aspuddens finns här en ytterst välplanerad tvåa med första parkett mot lummiga Botvidsparken. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med vacker utsikt mot grönska och fina sekelskiftesbyggnader. Lägenheten har flertalet vackra originaldetaljer bevarade samtidigt som bostaden varsamt renoverats med modern standard. Ytorna i lägenheten är mycket väldisponerade och här nyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt. Den generösa takhöjden bidrar till den luftiga atmosfären.

Vidare erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp eller arbetshörna. Köket är väl utformat och här finns plats för matgrupp. Bakom de vita släta luckorna finns det gott om förvaringsmöjligheter och även bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av diskmaskin, spis med ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Invid köket finns ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är ljust och helkaklat med takdusch och glasdörrar. Vidare finns en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter genom stora inbyggda garderober. Säkerhetsdörr finns och på vinden finns förråd till lägenheten.

Brf Stenskvättan 13 är en stabil och trygg förening med ordnad ekonomi som äger marken. Föreningen har en låg belåningsgrad om endast ca 1944 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2022. Eftersom föreningen äger marken finns det således inga risker för förhöjda tomträttsavgälder eller liknande. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd. I källarplan finns cykelrum, tvättstuga och föreningslokal.

Här bor ni mitt i idylliska Aspudden med endast ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Tvärsöver gatan ligger den populära restaurangen Bar Libertin och alldeles runt knuten ligger Fabelbar.

Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Vintervikens Trädgårdscafe samt Winterviken och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner ni Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker ni två, hamnar ni innanför tullarna, i Hornstull.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

- Modernt kök med diskmaskin och plats för matgrupp
- Vackert ljusinsläpp från flertalet fönster
- Lummig utsikt mot mysiga Botvidsparken
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Modernt badrum med takdusch
- Fina golv och ljusa sobra färger
- Djupa fönsterbräden i sten
- Generöst med förvaringsutrymmen
- Stabil förening som äger marken och med låg belåningsgrad
- Endast två minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana