BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved

Gillerbacken 28, våning 7 av 8!

  • 3.5 rum och kök
  • 68 kvm
  • 1.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Magisk utsikt över hela Vantör - Högt upp - 3.5 rum - inkl. reparations fond på 20 000 kr
Högt upp i huset med fritt läge ligger detta drömhem med balkong i bästa solläge. Här bor du på ett optimalt läge helt ostört på en återvändsgränd med mycket grönska kring huset. En välplanerad bostad som disponeras som en 3.5 rum och kök med fina färger och materialval. Omedelbar tillgång till enastående kommunikation och serviceutbud.

Brf Bäverpälsen är en föreningen som ombildades 2021. Föreningen består av 35 st bostadslägenheter varav 13 st hyresrätter med så kallade "dolda tillgångar" som succesivt säljs av vid tillfälle. 

Och så läget! Rågsved bor man i en välkomnande och lummig del av staden som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda. Området omkring Bjursätra är skogigt, lummigt och kuperat. Alldeles intill ligger fina promenadstråk och sjön Magelungen som ger en härlig naturnära känsla. Området kännetecknas av utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana, bussar som pendeltåg. På bekvämt gångavstånd ligger T-banestation Rågsved (grön linje) med endast ca 20 min till Stockholms Central. Det finns även flertalet bussar som tar dig till Högdalens Centrum, Liljeholmen, Älvsjö station och Huddinge sjukhus. Buss 744 (Högdalen-Huddinge-Ballingsnäs) har hållplats ett stenkast från porten och tar dig till Högdalen Centrum på ca 3 minuter. Även bussarna 143 (Älvsjö station - Högdalen) och 172 (Huddinge-Högdalen-Skarpnäck)

Varmt välkommen till Gillerbacken 28, 7tr!
- Föreningen har en stabil ekonomi.
- Bra avgift (Vatten, Värme, bredband och TV- basutbud).
Lägenheten har en intern reparationsfond på 20 000 kr, som ägaren kan använda till reparationer i lägenheten.
- Fönsterbänkar i sandsten.
- Lätt möblerade rum.
- Rikligt ljusinsläpp.
- Rikligt plats för förvaring.
- Stambytt, fönsterbyte 3-glas, och fasadrenovering samtliga renoveringar avklarade 2015 
- Föreningen disponerar även 4 st p-platser.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen i högdalen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikliga kommunikationer, Rågsveds T-bana (5min) bort, och gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 20 min. Flertalet busslinjer som 143 tar du dig till Älvsjö station på 10 min mm.
- Rikligt serviceutbud, Rågsveds C finns matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, flertal restauranger, sushi, Kebab/ Pizza, gatukök, husmans kost och caféer, apotek, hunddagis mm. Bara ett stenkast ifrån hittar du Rågsveds Centrum med dess rikliga service utbud och kommunikationer

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via kapphylla. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönster som bra med ljusinsläpp och härlig fri panoramautsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj. 

Kök – Praktiskt och funktionellt med välbevarade detaljer
Ett praktiskt kök som har mycket god förvaring bakom köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsytor med kakel ovanför bänkytan. Köksutrustningen består av kyl/ frys (2021), keramikhäll, spisfläkt och ugn. Köket har också en matplatsdel för 4-6 personer. 

Sovrum 1 – Stort och rikligt med ljusinsläpp
Här finns ett stort fönsterparti som ger bra med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och garderober.

Sovrum 2 – Rofyllt och eftermiddagssol
Här får man plats med det mesta. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen. 

Badrum & WC – Stambytt, praktiskt samt tvättpelare (2019)
Praktiskt i anslutning till inre hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare (2019), handfat med spegelskåp och belysning. Belysning via taklampa.

Solig balkong  Magisk utsikt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har bästa solläge. Det finns plats för utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Arbetsrum/ Walk in Closet  Möjligheternas utrymme!
Här har du chansen att omvandla ett helt flexibelt utrymme efter dina drömmars önskan! Denna mångsidiga plats är som en blank kanvas redo för att bli din egen skräddarsydda arbetsyta, dröm-Walk-in-Closet eller praktiskt förråd. 

Övrigt – Optimalt med förvaring
Till bostaden finns ett tillhörande källarförråd på ca 3-5 kvm.

Lägenheten är en 3.5:a och disponeras som sådan, lägenheten är registrerad som 2.5 ROK i föreningens lägenhetsregister.