BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Sofielundsvägen 14

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.270.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga 2 rum och kök-lägenhet belägen högst upp i ett välskött bostadshus i Enskede. Med en eftertraktad söderlägesbalkong erbjuder denna bostad en harmonisk atmosfär och en fantastisk utsikt över Avicii Arena. Lägenheten är omsorgsfullt utformad för att skapa ett trivsamt boende med en generös känsla av ljus och rymd.

Här möts du av en välkomnande hall som leder in till det öppna och ljusa vardagsrummet. De stora fönstren ger inte bara en naturlig ljuskälla utan även utsikt över omgivningarna. Den privata balkongen i söderläge blir en perfekt plats att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar.

Köket är smakfullt utformat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme med en storslagen vy över Avicii Arena som bakgrund. Sovrummet är rymligt och lugnt beläget, och det generösa badrummet är stilrent och praktiskt. Lägenheten är fri från insyn, vilket skapar en privat och avslappnad atmosfär.

Denna bostadsrätt ingår i en välskött förening med god ekonomi, vilket skapar trygghet för de boende. Föreningen erbjuder även gemensamma utrymmen och möjligheter till sociala aktiviteter. Nära till kommunikationer, service och grönområden blir detta ett perfekt hem för den som söker bekvämt boende med en fantastisk utsikt. Välkommen till ditt nya hem högst upp i Enskede!