BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Strand

Tändkulevägen 31, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • 5.995.000 kr Budstart
Värdera din bostad

Beskrivning

Skräddarsydd lyx i Nacka Strand - Tändkulevägen 31
Välkommen till ditt nya hem på Tändkulevägen 31, en ny pärla i det moderna och eftertraktade Nacka Strand. Bekvämt belägen en trappa upp i port 31 men femte våningen sett från höghusets entréplan, tack vare den höga bergsknallen. Denna nyproducerade genomgångsfyra om 91 kvadratmeter erbjuder en exklusiv tillvaro och en perfekt balans mellan design, funktionalitet och bekvämlighet.

Kök och vardagsrum - Ett mästerverk i öppen planlösning
Det stilfulla köket är utrustat med påkostade tillval och smälter samman med det rymliga vardagsrummet i en öppen planlösning. Stora fönster sträcker sig över hela lägenheten och flödar rummen med naturligt ljus som skapar en inbjudande atmosfär och ger en känsla av rymd.

Tre sovrum, klädkammare och egen en suite
Lägenheten rymmer tre väl tilltagna sovrum, varav ett stoltserar med en egen klädkammare och en suite badrum. Förvaringsmöjligheterna är oöverträffade, med platsbyggd förvaring i hallen och ytterligare en klädkammare ansluten till varje sovrum.

Smakfullt designade badrum
De två badrummen är smakfullt designade och rymliga. Det gemensamma badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk, en detalj som gör vardagen lite bekvämare.

Ostörd balkong - Sol från morgon till lunch
Slappna av och njut av solen på din härligt ostörda balkong, som bjuder in solstrålarna från morgonkaffet till lunchen. Perfekt för en lugn stund men lika bra för den som vill bjuda hem familj och vänner till en grillkväll.

Föreningsliv i världsklass
Brf Magasinet är en del av Nacka Strands mest ambitiösa projekt. Utöver den kvalitativa designen och gedigna materialvalen har du här en förening som erbjuder det där lilla extra som tar ditt boende från bra till fantastiskt. Första av dessa bekvämligheter är föreningens stora och enastående takterrass som ligger i det västra hörnet. Ta med en handduk upp och följ med solen hela dagen vid någon av dom platsbyggda sittplatserna. Näst har du en stor och grönskande innergård som blir det självklara andningshålet för den som vill slappna av i skuggan av ett träd med en god bok. Den sista unika bekvämligheten kommer i formen av ett leveransrum där paket eller matleveranser kan placeras på hyllor och kylskåp om du inte är hemma när det anländer; smidigt, säkert och framför allt bekvämt.

Varmt välkommen till visning av Tändkulevägen 31. Det här är chansen att förverkliga drömmen om det perfekta boendet i Nacka Strand!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Våningsplan 1 av 4, hiss finns. Lägenhetsnummer 17-1103. Föreningen Brf Magasinet i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.995.000 kr Budstart. Månadsavgift 5 245 kr (Värme, kallvatten, basutbud, bredband (250/250Mbit/s) & bostadsrättstillägg ingår). Andel i föreningen är 2.4155 %.

Driftskostnad

Totalt 650 kr/mån (7 800 kr/år) varav El 500 kr/mån, Vatten/Avlopp 150 kr/mån. Antal personer: 3. Driftkostnaderna är uppskattade. Hemförsäkring tillkommer.

Välkommen till Brf Magasinet!
Föreningens byggnad stod färdig med inflytt i mitten av 2023 och erbjuder 56st lägenheter mellan 1 och 6rok. Dessa med en kvadratmeter om 32 till 113kvm. Föreningen erbjuder många bekvämligheter så som förråd, parkering, miljörum, leveransrum samt en fantastisk innergård och takterrass. Allt för att dess medlemmar ska ha ett bekymmerslöst leverne i en av Nackas mest populära områden, Nacka Strand.

El & Varmvatten
Föreningen har ett gemensamt avtal för el och debiteras av föreningen månatligt.

Föreningen har individuell mätning av varmvatten och kostnaden för din förbrukning debiteras av föreningen månatligt.

Parkering
Antalet parkeringsplatser i föreningen är 27st samt 2st platser för motorcyklar. 17st bilplatser och 2st handikappanpassade platser är belägna i garaget under Brf Magasinet. Dessutom finns det 8 bilplatser och 2 motorcykelplatser i ett gemensamt garage som delas med Brf Fabriken och Brf Verkstaden. Laddningsstationer för el- och laddhybridbilar kommer att vara tillgängliga.

Parkering är garanterad för medlemmar som bor i en 4:a och för de andra som är intresserade av att få tillgång till garageplats kontaktar man parkeringsbolaget Parkman.
Kostnaden för en vanlig parkeringsplats är 1 500 kr, medan en laddplats kostar 1 800 kr plus förbrukning på 2 kr per kWh.

Det bör noteras att det inte finns fasta parkeringsplatser i garaget utan du parkerar på valfri ledig plats med undantag för elbilar som har bestämd plats.

TV & Bredband
Föreningen har tecknat avtal med Tele2. Det gäller för bredband 250/250Mbit/s, telefoni Bas och ett baspaket med TV-kanaler.

Takterrass & Innergård
Föreningens medlemmar har tillgång till en enastående vacker takterrass där du kan njuta av en imponerande utsikt i tre väderstreck. Terrassen kommer fullt utrustad med trädäck, pergola, fristående möbler som stolar och bord, platsbyggda sittplatser samt planteringar i platsbyggda lådor som bidrar till den rogivande atmosfären. På innergården finns sittplatser under en pergola, en sandlåda och cykelparkering, allt med planeringar runtikring.

Gemensamhetsutrymmen
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Cykel-, barnvagn- & rullstolsförvaring:
Cykelparkering finns tillgänglig i garaget, på innergården och i ett särskilt cykelrum som nås via innergården. I cykelrummet som nås från innergården finns även en verkstad för cykelreparationer.
På entréplanet finns ett förvaringsrum för barnvagnar och rullstolar.

Leveransrum:
Föreningen har den stora förmånen att kunna erbjuda ett leveransrum på Tändkulevägen 25 som kan användas för att ta emot olika typer av leveranser, såsom mat- eller paketleveranser. Rummet är utrustat med hyllor och kylskåp

Miljörum:
Avfallssortering kan göras i miljörummet på Tändkulevägen 23, där det finns möjlighet att sortera åtta olika kategorier av avfall inklusive matavfall.

Miljö
Föreningens byggnad är Svanenmärkt. Detta innebär att kontroller har utförts på materialen som används under byggnationen, från träet som används i takstolarna till spacklet i badrummet. Byggnaden måste uppfylla stränga krav för att minimera energiförbrukningen. Svanen-certifieringen innebär också att det finns krav som främjar användningen av förnybar energi och miljövänliga innovationer. Granskning sker på plats innan huset kan godkännas.

För dig som boende innebär detta att du har ett hem med god ventilation och som är energieffektivt vilket drar ner driftkostnader samt att du kan ansöka om "gröna bolån" där du får ränterabatt.

Övrigt
Bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring vilket betyder att du som medlem inte behöver lägga till det i din hemförsäkring.

Områdesbeskrivning

Området
Nacka Strand är en charmig och naturskön stadsdel belägen längs kusten i Nacka kommun, precis utanför centrala Stockholm. Med sin idylliska placering vid vattnet och omgiven av grönska, erbjuder Nacka Strand en perfekt kombination av avkoppling, närhet till naturen och moderna bekvämligheter.  En av de mest framstående egenskaperna i Nacka Strand är dess fantastiska skärgårdsmiljö. Här kan invånarna och besökarna njuta av pittoreska promenader längs kustlinjen och beundra den vackra utsikten över vattnet och skärgården. För de som älskar att vara på vattnet finns det möjligheter till båtliv, segling och kajakpaddling, vilket ger en underbar möjlighet att utforska de omgivande öarna och skärgårdsområdet.

Affärer och restauranger
Det lilla torget i centrum är stadsdelens knutpunkt, med närhet till allt från bageri, busstorg och blomsterbutik till kemtvätt, frisör, bank och tandläkare. Ett stenkast från torget ligger SATS, ett rymligt och fint gym, och Njuta SPA för den som vill koppla av en stund. En kort promenad bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum. I takt med att stadsdelen utvecklas kommer serviceutbudet att växa. I Nacka strand finns klassiska restauranger och spännande smakupplevelser. Här finns sushi, ett mysigt brasserie i hamnen, en italiensk restaurang och en av Sveriges bästa food trucks. Här har varje smak sin plats och här finns allt från nygräddat till vällagat. 

Kommunikationer
Det går snabbt och enkelt att ta sig från Stockholm city till Nacka strand – oavsett om du väljer båt, buss, cykel eller bil. Den vackraste vägen är förstås via vattnet, men att ta bussen eller parkera bilen på någon av våra 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) är också bekvämt.
Båt:
Med SL’s pendelbåtar tar du dig till Nacka strand från Nybrokajen, Frihamnen eller Lidingö på ca 15 – 25 minuter. Fjäderholmslinjen, Strömma och Waxholmsbolaget lägger också till i hamnen.
Buss:
Buss 443 från slussen tar dig till Nacka strand på mindre än tio minuter. Du kan även välja Buss 840 från Handenterminalen eller buss 465 från Fisksätra.
Bil:
Du kan ställa bilen i våra parkeringshus Torg-, Cylinder- eller Entrégaraget (öppet 06 – 22) som är utrustade med laddningsstolpar. Det finns även flera parkeringsplatser utomhus och i alla våra biljettautomater kan du köpa både enkelbiljett och olika periodbiljetter.
Cykel:
Till Nacka strand finns många bra cykelvägar, från Södermalm tar det 30 minuter och från Hammarby Sjöstad ungefär 20 minuter. Här finns flera platser att ställa cykeln på och två cykelrum att välja mellan: Cylindergaraget och Augustendalsvägen 5A. Det finns också möjlighet till omklädningsrum för den som vill.

Skolor och förskolor
Nacka Strands Gymnasium: Med gott om plats i vackra lokaler utbildas idag 350 elever på Nacka Strands Gymnasium. Skolan lär dig det senaste inom digital teknologi, kommunikation och innovation, med stort fokus på kreativitet. Här erbjuds högskoleförberedande program som förbereder elever för arbetsliv eller vidare studier.

Noblaskolan Nacka Strand: Erbjuder förskoleklass och årskurs 1–3. Här leds varje klass av en utbildad och legitimerad lärare. Undervisningen sker mestadels i åldershomogena klasser, men med ett nära samarbete mellan årskurserna. Sedan flera år tillbaka har skolan också en Läsa-skriva-räkna garanti där skolan noga följer upp elevernas utveckling och snabbt sätter in stödinsatser om det skulle behövas.

I området finns även ett flertal förskolor att välja mellan.