BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Stora Essingen

Stenshällsvägen 13

  • 3 rum och kök
  • 49 kvm
  • 4.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Vindsvåning
- Balkong i väster
- Total golvyta om 67 kvm
- Vindsvåning med bevarade bjälkar
- Utsikt över grönska, trädtoppar och takåsar
- Insynsskyddat och privat med fantastiskt ljusinsläpp


På attraktiv adress på Stora Essingen idylliska kvarter finner ni denna unika trerumslägenhet med balkong i väster. En bostad som präglas av vindskarraktär, en ljus och öppen känsla, flertalet fönster samt synliga bjälkar. Här bor du högst upp med utsikt över trädkronor, sjöglimt, takåsar, ett högt och insynsskyddat läge med himlen som närmsta granne. Fönster erbjuds i tre väderstreck vilket ger fina ljusinsläpp.

Den vackra utsikten är lika behaglig som insidan av denna charmiga vindsvåning. Detta är ett genomtänkt boende som borgar för härliga middagar och sociala tillställningar. Vardagsrummet med de synliga bjälkarna tillsammans med tegelväggen ger skön karaktär. Både matplats och soffhäng ryms med enkelhet i vardagsrummet. Här finner du utgången genom pardörrarna till den rejäla balkongen med sol från eftermiddag till solnedgång. I köket finnes fina förvaringsmöjligheter och arbetsbänkar i trä som bryter fint av till det vita kaklet. En gedigen porslinsho samt diskmaskin underlättar matlagningen. En förlängning av köket blir den härliga kryddhyllan/myshörnan där morgonsolen lyser fram tills lunchtid. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger sovrummen. Det ena sovrummet stoltserar med takfönster och utsikt över villaträdgårdar, öns kyrktorn samt takåsar, här finns även en smart garderob. Stor säng ryms och övrigt möblemang därtill om så önskas. Sovrum nummer två är i dagsläget inrett som barnrum, detta kan även förvandlas till extrarum/arbetsrum/ungdomsrum. Lägg märke till pärspontspanelen utmed ytterväggen, även en kattvind tillhör detta rum. Badrummet är helkaklat, duschhörna, kommod samt förvaringsskåp erbjuds. Tvättmaskin kan installeras. Golvvärmen skänker extra lyx.
Förvaringen i detta boende sköts av garderober, hyllsystem samt klädkammare. Det smidiga förrådet tillhörandes lägenheten är just bredvid ytterdörren. Möjlighet finns att installera en braskamin/öppen spis om så önskas.