BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Kvarngatan 2

  • 1 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • 3.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en mysiga etta som går att göra om till 2 rok med enkla medel! Lägenheten är belägen i en SKULDFRI förening med ett optimalt läge på Södermalm där ni har både Mariatorget och Slussen ett stenkast bort!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med god avhängningsmöjligheter. Längre in i hallen finns plats för garderober och/eller kontorshörna. Vidare in in möter ni allrummet som är ett stort och luftigt rum med vackert burspråk samt fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp, säng, matbord samt övrigt möblemang. 

När ni kliver in i köket möts ni av två fönster som släpper in ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om förvaring bakom gröna köksluckor samt generöst med arbetsyta i form av bänkskiva av trä samt rostfritt stål. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, häll, fläkt och kyl/frys. Detta rum kan gå att göra om till sovrum se alternativ planlösning. 

Badrummet är helkaklat och utrustats med badkar, wc, kommod, handdukstork samt spegelskåp. Det kommer ske ett stambyte inom snart framtid där badrummet kommer renoveras och du som köpare har möjlighet att påverka materialval etc. 

Förutom en fantastisk lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stabil förening. De är så gott som obelånade! Här bor du på lugnt läge ett stenkast från både Slussen och Mariatorget, omgiven av vackra hus och många mysiga caféer och restauranger. Missa inte denna visning, välkommen!