BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla

Sickla Allé 65, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina 2:a om 51 kvm med stor balkong mot innergården i ett soligt västerläge! Bostaden är belägen i omåttligt populära Sickla i hjärtat av Sickla Allé. Härifrån har man badrocksavstånd till Sicklasjön samt direkt närhet till vackra promenadstråk och smultronställen.

Lägenheten bjuder på ett stilrent och funktionellt boende med en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett bekvämt vardagsliv. Lägenhetens genomgående planlösning med lättillgängliga rum i kombination med generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär.

Man välkomnas av en rymlig hall med spotlights i tak, hatthylla och avhängningsmöjligheter direkt in till höger och en stor spegelgarderob med skjutdörrar på vänster sida som rymmer mycket förvaring. Här finns även plats för avlastningsbord. Via hallen når man ett stort och fräscht badrum i vit kulör med alla moderna bekvämligheter såsom duschhörna med glasvägg, toalett, handfat, stor spegel med infällda spotlights, hyllor, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovanpå samt bra förvaring bakom väggskåp. 

Vardagsrummet bjuder på ett magiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och har en öppen, social planlösning mot det fina köket. Här har man gott om plats för en större soffgrupp, matbord och annan valfri möblemang efter smak. Från vardagsrummet når man bostadens stora, ljuvliga balkong i eftertraktat västerläge där man kan njuta av eftermiddags-och kvällssolen! Balkongen blir som ett "extrarum" där man har gott om plats för en lounge-grupp, växter och grill på sommarhalvåret. Bostaden har ett stort sovrum som nås från vardagsrummet med fönster som vetter mot den lugna innergården. Här har man plats för 180cm säng, nattduksbord, byrå samt gott om förvaring i form av garderobsvägg. 

Lägenheten bjuder på en genomgående hög standard med bl.a. fullutrustat kök, genomgående parkettgolv, gott om förvaring och fina fönsterbänkar med låg bröstning. Samtliga ytskikt går i sobra och väl genomtänkta färgval, vilket bidrar till en genomgående smakfull finish. Här bor du i en stor och stabil förening med låg avgift.

Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

Detta är ett fantastiskt boende invid Sicklasjön och tack vare sitt strategiska läge in till både Södermalm och Stockholms innerstad har det blivit ett av Nackas i särklass bästa lägen. Man har bara några minuters promenad till Sickla Strandbad, Hammarbybacken, Sickla Köpkvarter och Hammarby Sjöstad som bjuder på ett massivt utbud av restauranger, shopping, matbutiker, gym och utegym, biograf, kulturhus m.m. Här finns även utomordentligt goda kommunikationer i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbanan. Sickla utgör den del av Nacka som gränsar till Stockholms innerstad, och år 2030 kommer tunnelbanan till Sickla som på endast sex minuter tar dig in till Kungsträdgården.

Varmt välkommen på visning!